• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce bu saç rengi nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

duygut

Ziyaretçi
arkdslar ben saçımı bu renge boyıcam sizce nasıl bir renk?

neden bu renk?? fisfisfis

hiçbir özelliği, dikkat çeken bir yönü yok bence
harika kahve tonları var bu çok sönük bana göre

mesela nasıl kahve tonları örnek verebilirmisin cnm

valla cnm ben temmuzda siyah yapmıştım ahhh ahh:oklava: ama aktı yani kendi saçımın rengine döndü orta kumral

barbieveken,şekerim bu renk acaba,çok beğendim yaaaa,saçımı tam da bakıra boyama arifesindeyken....içinde biraz bakırlık da war gibi duruyor ama kahwe bakır falan mı?

aa cnm bende pc ye kaydettim bunu çok güzel evet aynı değilmi bunlar:)

duygut,canım o ilk resim bence güzel değilgayet sıradan duruyor ki resimdeki bayanda makyaj da war,o haldeyken bile renk kendini belli edemeyecek kadar sönük.barbieveken in gözterdiği çok güzel,senin yolladığın 2.resim de güzel görünüyor...

kızlar tam emin olmamakla birlikte bakır kahve olduğunu zannediyorum..

çünkü arama yaparken bakır kahve yaptım görsellerde bu çıktı..

harika bir renk evet opuyorumnanaktan

duygut senin yolladığında sanırım gölge var
yani birkaç ton açığını atmışlar aralara gibi..

ama belki fotoğrafın çekimindende farklı çıkıyor olabilir

hehehe:) ben o rengi çok önceden beğenmiştim aslında işte taktımmı tam takıyorum evet bencede bunlar güzel havalı bi renk cnm bide başka yollim öyle bakınmıştım bakalım bunları beğenicekmisniz:)

duygut senin yolladığında sanırım gölge var
yani birkaç ton açığını atmışlar aralara gibi..

ama belki fotoğrafın çekimindende farklı çıkıyor olabilir

valla cnm anlaşılan sen iyi anlıyosun bu işten beğendiğin başka renklerde varsa yollayabilirsin cnm saol ya

bak canım bu renk te çok hoş bence,her ne kadar resimdeki bayanı sewmesem we beğenmesem de renk süper...

bide benim saç rengim bu cnm aslında daha açık boya var üstünde bide kaşlarım malesef koyu ama tenim beyaz olduğu için kahve tonları nı yakıştırıyolar

hehehe:) ben o rengi çok önceden beğenmiştim aslında işte taktımmı tam takıyorum evet bencede bunlar güzel havalı bi renk cnm bide başka yollim öyle bakınmıştım bakalım bunları beğenicekmisniz:)

vazgeç güzelim sen bu renkten valla sadece saçına boya yapmak için boya yapmış olursun hiç çekici değil :olmaz:

ilk gönderdiğim fotoğrafmı? yok cnm zaten onu kesin karar vermemiştim önceden beğenmiştim ben onu. karar vermeye çalışıyorum işte bakalım hangisine karar vericem bana en çok yakışanı seçmeye çalışıyorum:)

bide benim saç rengim bu cnm aslında daha açık boya var üstünde bide kaşlarım malesef koyu ama tenim beyaz olduğu için kahve tonları nı yakıştırıyolar

ahaa beyaz tenlisin
süper bu..
çokda şekersin maşallah

beyaz tenlilere genelde her renk gidiyo
bakır kahve muhteşem durucaktır..
sakın olaki o gösterdiğin rengi boyatma . şimdi tam anlamıyla karşıyım :oklava:

ilk gönderdiğim fotoğrafmı? yok cnm zaten onu kesin karar vermemiştim önceden beğenmiştim ben onu. karar vermeye çalışıyorum işte bakalım hangisine karar vericem bana en çok yakışanı seçmeye çalışıyorum:)

evet ilk fotoğraftaki renk çok sıradan
şuanki saç rengin bile daha güzel
o renge boyatırsan ben üzülürüm valla :kızgın:

Back