cnm ben arkadaşın önerdiği boyayı kullanarak saçlarımı boyuyorum ama sonuç farklı oluyor dur sana fotomuda koyayım nasıl bir renk çıkardığını gör gamyoncuiremsu
canım demek palette 9 numarayla bu renk elde ediliyor hm..gerçekten çok güzel bir renk benim burda gösterdiğim rengin çok az koyusu ama gerçekten çok güzelmiş canım..çok teşekkür ederim ilgin için..eserse bende 2 kutu boya alır boyarım belki saçıma harcadığım paraları düşündükçe ahh.ahh... kafamçokkarıştı
Kızlar, ben saçlarımı sarıya boyadım evde kendim güzelde oldu,bende buraya ekleyim dedim hem saçlarını sarı yapmak isteyenlere yardımcı olurum diye.Kullandığım boya;koleston 12,0 özel sarı serisi eski resmim önceki sayfada var buda yeni hali ta ta ta tamm :sm_cool:
canım çok güzel olmuş saçının rengi gerçekten güle güle kullan..acaba bendemi alıp kendim boyasam ama benim diplerimde koyu renk boya var koyu kumral gibi uçlar platin iğrenç yani :bbo: o yüzden kendim boyarsam boya üstüne hoş bir ton olacağını sanmıyorum
cnm benimde burda kendi diplerim gelmişti koyu kumraldı hiçte fark etmedi hepsini açti vallahi istersen bi kutu al önce alttan biyerinde dene öyle kullan ama bol bol sür :)
Kızlar mrb..saçlarım uzun süredir röfleli..avatarımdada görüldüğü gibi :) ama artık sıkıldım ve röflenin saçımı çok yııprattığının farkındayım fönsüz çıkamaz oldum sizce bu renk bana yakışırmı..tenim buğday ve kendi saç rengim koyu kumral..şimdiden teşekkürler a.s.
canım aynı şekilde benim de saçlarım röfleli, bıktım artık ne uzuyo, kestir kestir kırıkları bitmiyo, dipleri rengi tutması derken senelerdir bıktım ve bu aralar bende senin gönderdiğin resimdeki renge takmış durumdayım.. bi yandan da korkuyorum sarıdan vazgeçmekte kolay değil ama uzatmak istiyorum.. eğer bi gelişme olursa paylaşırsan çok sevinirim..vereliniortak
canım kar kış derken henüz bu renge kavuşamadım :)) ama artık tekrar röfleye dönmek istermiyim diye düşünmüyorum tek korkum tenime rengin uymaması..yinede ne olursa olsun deniycem çünkü bakıma verdiğim paraya acıyorum ve buna rağmen saçlarım hala berbat ne yapsam düzelmiyor..fönsüz gezememek ne kötü bişey :S ama boyatınca fotomu burda sizlerle paylaşıcam..umarım rengi tutturabilecek bir kuaför bulurum .. sevgiler.. a.s.