• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu normalmi

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Son adet 20 nisan bugun 6 haftalik olmasi gerekiyordu ama 5+3 gorunuyor kese var ama dr. Embriyoya benzer bisey goruyorum ama emin degilim dedi son adet tarihine gore biraz kucuk dedi. Sizce bu normalmi :( ilk gebeligimde gelismedigi icin dusukle sonuclandi sonra normal dogumla bi kizim oldu bu ucuncu gebelik.
1 dusuk 1 dogum 1 dusuk diye gidenler varya bende onlardan olmam insallah dua edin kizlar

Ultrason resmi bugunku

Eklentiler

• 1591017475222660742277.webp
    1591017475222660742277.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 33
Ultrasonla adet tarihi arasında 1 haftalık farklar normaldir canım, geç döllenme olmuş olabilir. Haftasına göre de kesen normal görünüyor bebek de 1 hafta sonra usgde gözükür endişelenme

2 hafta ileri 2 hafta geri olabilir bu kadar kasma kendını

imkanın varsa başka bir dr git lütfen

Ultrasonla adet tarihi arasında 1 haftalık farklar normaldir canım, geç döllenme olmuş olabilir. Haftasına göre de kesen normal görünüyor bebek de 1 hafta sonra usgde gözükür endişelenme
Insallah canim dr.da gec yumurtlamis olabilirsin dedi sanki ben goruyorum gibi kesenin icinde o beyazlik olabilirmi bebek dr embriyoya benzer bisey goruyorum ama kesin degil dedi

Geç yumurtlamissindir büyük ihtimalle.. ben mesela bu ay 25.gun yumurtladim. Şu anda beklemedeyim. Eğer hamile kalırsam benimki de iki hafta geri olacak. Biraz daha sabret bakalım inşallah iyi haber alırsın ama kanaman falan olursa beklemeden git derim doktora.. hala için rahat etmiyorsa başka doktordan fikir alabilirsin

Back