• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sızce bu nısanlık nasıl

Ağzım açık kaldı muhteşemm muhteşeeemm :16:

Nişanlığın harika bir model dedigin gibi izmirde bi bilmişler kat kat başkada bişey yok ama sadece rengi olmamış renginden dolayı gelinlik gibi durmuş onun haricinde model süper :) Mutlulklar dilerim

Hepınıze cok tesekkurler.rengı aslında burda tam bellı deıl pudra ve kahve.mesela altındakı tul kahverengı.yanı 2renk.hanı baska renklerde olsaydı hos olmıcaktı.cunku mesela pembe olsaydı dıkıslerı beyaz olucaktı ve bu bana gore basıtlestırıcektı kı aldgm yerdekı kadın da böle soledı.ve 2renk deıl ton oynamalrı olur bu renk en guzelı dedı.bende o dıken oldugu ıcın ona kulak verdım :) bende hrkese omur boyu mutluluklar dılıorum tekrr tesekkr ederım

öncelikle Allah tamamına erdirsin diyim ama belliki sen zaten kafanda istiyorsun bunu ve kararlısın gbi geldi bna..biz ne dersek diyelim giyeceksin ve bnce çok abartı,tabiki çok düz olması iyi olmaz ama bu tarz kıyafetleri gelinlik gibi görüyorum..başka modellere baksan daha asil duran?? ama herşey gönlünce olsun tatlım yinede...

cnmmmm öncelikle hayrlı uğurlu olsn eğer almadıysan alma bence canlı parlak gzl bi renk al derm ... ama aldysan mıtlulukla gy :)belki fikir olur bak bu benm nişanlığım tabi artık evliyim darısı başına;)

Eklentiler

• $5974_100763577631_617487631_2073625_2673992_n.jpg
    $5974_100763577631_617487631_2073625_2673992_n.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 24
cnmmmm öncelikle hayrlı uğurlu olsn eğer almadıysan alma bence canlı parlak gzl bi renk al derm ... ama aldysan mıtlulukla gy :)belki fikir olur bak bu benm nişanlığım tabi artık evliyim darısı başına;)
resimdeki sen misin ne kadar da güzelsin çok yakışmış peri gibi olmuşsun

maalesf bende bole kat kat modellerı cok begenmıorum ne yalan solım .ama sana cok yakısmıs . ben bu nısanlıgı aldım ve foto eklıycem

güzelmiş beğendim ama straplez değilde belki kol falan eklenirse güzel durur çok aşağıda gibi geldi göğüs bölümü

Back