• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Sızce bu nısanlık nasıl

udogann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
136
0
116
Erzincan
$-Ulwishh--0312.jpg :ssz:

KIZLAR SIZCE NASIL

Çok cafcaflı.Renki gelinlik ,diyorum ben bu çeşit nişanlıklara.

Ewet gelınlık tarzı ama salonda olucagı ıcın duz elbıse de olmaz sonucta dıger akrabalrmda duz elbıse gıyecek.bı frk olmalı yanı bunca baktgm ıcınde bı bu guzl geldı en azndan ddıgerlerıne nazarn daha degısık

moralini bozmak gibi olmasın canım ama benim kendi düşüncem ben biraz abartılı gördüm göz yorucu yani biraz daha modellere bakmanı öneririm sadece bi yerde takılı kalma sonra aklın kalır diğer modellerde eminim çok daha güzel modelleri bulabilirsin :34:

nişanda bunu giyersen düğünde ne giyceksin canım kaftan mı =)

maaalesf 4 haftadr dolasıyorum kat kat dalgalı modellerden baska bı kıyaft yok su ızmırdeeee:27:

o renge daha zarif bir model gider kanımca yada, o modele daha baskın göz alıcı bir renk bilmiyorum dürüst olmak gerekirse beğenmedim,başka modelde koy istersen,hayırlısı olsun canım ..:31:

rengini sevlmedim kirli gibi duruyo daha canli net bir renk olursa daha iyi bence modeli guzel

Ya ben bayıldım buna. Bu tip nişanlıklar cok hoşuma gidiyor çok hoşmuş mutluluklar diliyorummm:nazar:

Back