- 17 Şubat 2025
- 2
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi melisasasas
Kizlar merhaba . Gebelik şüphem var . Reglim 1 hafta gecikti ama dün öğlen adet oldum . Once hafif lekelenme ve biraz kan geldi ama daha sonra kasiklarimda çok şiddetli bir ağrı oldu bende nasıl olsa adet oldum diye ağrısına dayanamadigim için 1 adet dolorex içtim. 1 saat sonra rahmimden bir parca dustugunu hissettim wc ye kontrole gittigimde boyle bir parca gorudm cok korktum . Kanla karisik beyaz et gibi seyler vardi icinde . Dokundugumda sert bir yapisi vardi .Geçen hafta gebelik şüphesi için aile hekimliğinde kan vermiştim onun sonucu Beta Hcg 58u çıkmış. Dün.bu olay yaşadıktan sonra hemen acile gittim tekrar kan testi yaptılar bu sefer 13.7 değerinde çıktı. Vajinal ultrason ile kontrol yaptılar herhangi bir kese göremediler . Doku parçası da göremediler. 13.7 değerinin çok düşük olduğunu 2 gün sonra tekrar test vermem gerektigini söylediler. Şuan ağrı kesiciden dolayı kanım durdu galiba sadece leke olarak geliyor . Yarin uzman doktora tekrar görünecegim. Eğer kese olusmammissa neden beta değeri 0-5 değer aralığının üstünde çıkıyor anlamadim . Acaba erken gebelikten kaynaklı rahime tutunamadigi için dusmus olabilir mi bebeğe çok benziyor . Hiç böyle büyük bir pıhtı dokusu gelmemişti. Daha önce tecrübesi olan.biri beni aydınlatabilir mi . Çok endişeliyim. Görsel için kusura bakmayın fikir almak.istedim.
Son düzenleyen: Moderatör: