Sizce bu kanama normal mi ?

Hudanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
62
19
88
25
Kızlarım merhabalar 37+0 bugün dün çamaşırın ıslanıyor diye hastaneye gittim suyumdan şüphe ettim ve öyle bişey olmadığını öğrendim çatı muayenesi oldum doktor kanaman olabilir dedi kırmızı kanamam var şuan hafif sümüksü yapıda sizce normal mi ağrım sancım yok 1 cm açıklığım var yok arası bebişim hareketleri çok iyi suyu çok iyi

Kızlarım merhabalar 37+0 bugün dün çamaşırın ıslanıyor diye hastaneye gittim suyumdan şüphe ettim ve öyle bişey olmadığını öğrendim çatı muayenesi oldum doktor kanaman olabilir dedi kırmızı kanamam var şuan hafif sümüksü yapıda sizce normal mi ağrım sancım yok 1 cm açıklığım var yok arası bebişim hareketleri çok iyi suyu çok iyi
Doktor normal dediyse öyledir zaten🤷🏻‍♀️

O akıntı oldugunda bende doğum başlamıştı bence doktora yine görün sulu ve sümüksü dediğiniz kanlı doğum başlangıcı sanciyi hissetmeye bilirsiniz ilk gebelikmi

O akıntı oldugunda bende doğum başlamıştı bence doktora yine görün sulu ve sümüksü dediğiniz kanlı doğum başlangıcı sanciyi hissetmeye bilirsiniz ilk gebelikmi
Evet ilk gebeliğim doktor kanaman olabilir korkma normal geçer dedi şuan kahverengileşti zaten

Evet ilk gebeliğim doktor kanaman olabilir korkma normal geçer dedi şuan kahverengileşti zaten
Doktor dediyse bi bildigi vardir ama ben cati muayenesi sonrasi hic kanama olmadim olanida duymadim yani benim bildigim bu anlattigin nisan gelmesine benziyor

Doktor dediyse bi bildigi vardir ama ben cati muayenesi sonrasi hic kanama olmadim olanida duymadim yani benim bildigim bu anlattigin nisan gelmesine benziyo
3 4 doktor baktı en sonuncu doktor muayene ederken kanaman olabilir dedi acaba rahim ağzını falan mı yumuşattı diye düşünüyorum ağrım sancım yok öyle suyum da gelmedi

Back
X