- 9 Haziran 2018
- 18
- 1
- 1
- Konu Sahibi kitapkurdum
İnternetteki belirtilerden sanırımhpv yi nerden uydurdun yahu..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetteki belirtilerden sanırımhpv yi nerden uydurdun yahu..
İnternetteki belirtilerden sanırım![]()
Genellikle cinsel temasla bulaşan nadiren öpüşerek veya havuzdan tuvaletten bulaşabilen virüs, siğil oluşumuna sebep oluyor ağız içinde oluşunca ağrı yapmıyor ama yayılma ve çoğalma eğiliminde. İnternetten bir çok şey okudum ne doğru ne yanlış kestiremiyorum ama.Hpv nin ne olduğunu biliyor musunuz öncelikle bunu sorayım
:)Doktora gidip sormak varken. En basiti bi sağlık ocağına gitmek varken ağızının taaa içini kk’ya göstermenin anlamı nedir???
İnternetten yanlış bilgiler toplamışsınız hpv sadece genital bölgede olur öpüşerek bulaşmaz cinsel birliktelikle erkeklerden kadınlara bulaşır erkeklerde herhangi bi rahatsızlık yapmaz kadınlarda rahim ağzı kanserinin %99 nun nedeni hpv dir 30 yaşına kadar hpv testi yapılmaz çünkü vücüt 30 yaşına kadar kendini yeniliyerek hpvyi yok eder hpv testite rahim ağzından sürüntü alınarak bakılır yani telaşlanmayın ağzınızda aft gibi birşeyler olmuşGenellikle cinsel temasla bulaşan nadiren öpüşerek veya havuzdan tuvaletten bulaşabilen virüs, siğil oluşumuna sebep oluyor ağız içinde oluşunca ağrı yapmıyor ama yayılma ve çoğalma eğiliminde. İnternetten bir çok şey okudum ne doğru ne yanlış kestiremiyorum ama.
Çok geçmiş olsun. Başarılar diliyorum sınavınızdaSert cevap verdiysem kusura bakmayın sınav stresiydi bu hastalıktı derken çok yük bindi üstüme belki başına gelen vardır diye tecrübeleri dinlemek istedim ama doktora gideceğim zaten eninde sonunda
18 yaşındayım ve ilkti bu. Test yaptırmam için aileme söylemem lazım onlara söylemeden de kurtulmanın yolunu arıyorum ama çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Eki Görüntüle 2155602 Çok korkuyorum erkek arkadaşımla sadece öpüştük ama sanırım öpüşerek de bulaşabilen bir şeymiş