Sizce bu hpv mi?

Hpv mi?

• Evet

OY: 0 0,0%
  • Hayır

OY: 15 100,0%

• Ankete Katılan
    15
Doktora gidip gorunmeyı denesen?? Hem öpüserek Dedigın hastalıkta gecmez kımseye cinse ılıskı olsa Bı nevi ama Bı arkadasın dedıgı gibi bademcik tasına benziyor en iyisi doktora git yasın Tutuyorsa tabı.

Bademcik taşı için yerleşim yeri gibi duruyor . Çok kötü bir kokuyada sebep olabiliyor

doktora gidip hpv den şüpheleniyorum deme sana güler. git bir kbb uzmanına o gerekeni söyler.

Doktora gidip sormak varken. En basiti bi sağlık ocağına gitmek varken ağızının taaa içini kk’ya göstermenin anlamı nedir???

Hpv falan degil yahu abartmayin:) benim bademciklerde delik deşik.. ayrica hpv testi saglik ocaklarinda yapiliyor hanimlar bilginize.Bir diger mesele hpv yi hiv yani aids gibi algilamamiz. hayir!!! alakasi yokk! hpv nin pek cok tipini vücut bizim haberimiz olmadan atiyor..her hpv olan ölse dünyada kadin kalmazdi. çok sükürki bagisiklik ve oto immun sistem diye birsey var. o kadar savunmasiz zannetmeyin vücutlarimizi.

Doktora gidip sormak varken. En basiti bi sağlık ocağına gitmek varken ağızının taaa içini kk’ya göstermenin anlamı nedir???
Kusura bakmayın ama burda herkes gibi derdime çare arıyorum fotoğraf hoşunuza gitmediyse bakmayın ben de çok istemezdim buraya koymayı bu fotoğrafı ama dediğim gibi doktor işine bulaşmadan önce neyle karşı karşıyayım öğrenmek istedim böyle kaba bi yorumu hak etmediğimi düşünüyorum

Kusura bakmayın ama burda herkes gibi derdime çare arıyorum fotoğraf hoşunuza gitmediyse bakmayın ben de çok istemezdim buraya koymayı bu fotoğrafı ama dediğim gibi doktor işine bulaşmadan önce neyle karşı karşıyayım öğrenmek istedim böyle kaba bi yorumu hak etmediğimi düşünüyorum
Buraya konu açtıysan bakmak ve yorumlamak en doğal hakkım kusura bakmayın bende sizin bu tavrınızı hak etmediğimi düşünüyorum. Sağlık ocağına gidin pazartesi en basit yöntem olur ve içiniz rahatlar.

Hpv falan degil yahu abartmayin:) benim bademciklerde delik deşik.. ayrica hpv testi saglik ocaklarinda yapiliyor hanimlar bilginize.Bir diger mesele hpv yi hiv yani aids gibi algilamamiz. hayir!!! alakasi yokk! hpv nin pek cok tipini vücut bizim haberimiz olmadan atiyor..her hpv olan ölse dünyada kadin kalmazdi. çok sükürki bagisiklik ve oto immun sistem diye birsey var. o kadar savunmasiz zannetmeyin vücutlarimizi.
Teşekkürler inşallah söylediğiniz gibidir..

Doktora gidip gorunmeyı denesen?? Hem öpüserek Dedigın hastalıkta gecmez kımseye cinse ılıskı olsa Bı nevi ama Bı arkadasın dedıgı gibi bademcik tasına benziyor en iyisi doktora git yasın Tutuyorsa tabı.
Daha yeni 18 oldum 21 gün sonra da sınava giricem o zamana kadar umarım halledebilirim bu hastalığı artık her ne hastalığıysa

Ben daha önce böyle bir şeye denk gelmedim bilemiyorum ne olduğunu. Doktora gidip içini rahatlat fazla stres yapma oldu ki düşündüğün gibi hpv, ailenin haberi olmaz tek başına git doktora

Korkuyorsunuz anlıyorum da buradaki insanlar doktor değil. İyisiniz desek gitmeseniz ve rahatsızlansanız ne olacak? Allah'tan gelen deyip çözüm arayın. Aynı şehirde isek buyrun beraber gidelim. Amacım sizi kırmak değil.
Sert cevap verdiysem kusura bakmayın sınav stresiydi bu hastalıktı derken çok yük bindi üstüme belki başına gelen vardır diye tecrübeleri dinlemek istedim ama doktora gideceğim zaten eninde sonunda

Back
X