Gelinlik Modelleri sizce bu gelinlik nasıl??

• Konu Sahibi Konu Sahibi oren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar peki bir sorum daha var:)))
elie saab'ın modeli olan 2. yi diktirmeye karar verdim ama benim boyum 169 ayakkabıyla 178 falan olurum. kilom da 64 düğüne kadar 60 olmayı hedefliyorum. bu model belimi kalın gösterir mi sizce?

@minenes özel mesaj atacaktım ama mesaj sayım yeterli değilmiş. siz de yorum yaparsanız sevinirim:)

Son düzenleme:

Modelin beli kaba göstermesi için bir neden yok, çiçekleri yanlara koymazsınız, beldeki büzgüye dikkat ederler. Zaten gelinliğin vücudunuzu nasıl göstereceği içindeki korsenin başarısına bakıyor...

İyi yapmışsın 2.yi seçmekle. İlkini hiç beğenmedim ben.
Perde gibi görünüyor çünkü. Basit bir tipi var.

Yalnız 1.69 boy için 60 kilo fazla değil mi?
Her türlü kalın olur insan o kiloyla.
Ben de o boydayım. Kilonu 55 yapsan çok daha güzel olur sanırım.
O da olmuyorsa 58 olsun, biraz da sıkılaştın mı çok fit görünürsün. :/

Son düzenleme:

ayy canım keşke uğraşıyorum da başarırım inşallah:) 73 ten 64 düştüm şu son kilolar gitmiyo:))

çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz bana :))

bence gelinlik sade ve dantelli olacaksa arkadaşın dediği gibi dantel çok önemli ttabiki iyi danteli nasıl ayırt edebiliriz onu da bilmiyorum. benim gittiğim her gelinlikçi elindeki dantellere fransıa danteli diyor

çok teşekkür ederim. ama 2. gelinliği güzel dikebileceklerinden şüphe etmeye başladım ayrıca şu fotoğrfı görünce biraz kafam karıştı(
çok karışık duruyo göz yoruyo sanki:/

dikkat etmeniz gereken bir hususta dekolte kısmınız bakın bu dekolteyi kapatırsanız üst kısım aynı şekilde güzel durmaz uzun düz bir duvakla göz yorucu olmaz güzel bir gelinlik hayırlı olsun

bence gelinlik sade ve dantelli olacaksa arkadaşın dediği gibi dantel çok önemli ttabiki iyi danteli nasıl ayırt edebiliriz onu da bilmiyorum. benim gittiğim her gelinlikçi elindeki dantellere fransıa danteli diyor

aynen fransız güpürü diyorlar herşeye. benim gerçi takıntım yok illa gerçek fransız danteli olsun diye.yarın büyük gün bakalım:)

dikkat etmeniz gereken bir hususta dekolte kısmınız bakın bu dekolteyi kapatırsanız üst kısım aynı şekilde güzel durmaz uzun düz bir duvakla göz yorucu olmaz güzel bir gelinlik hayırlı olsun
çok teşekkürler amin canım:)
sanırım 1. ve 2. gelinliği kombinleyecem :)) biraz ondan biraz ondann :) çünkü iki gelinliktede ayrı ayrı beğendiğim yerler var sanırım ondan net bi karar veremiyorum

çok teşekkürler amin canım:)
sanırım 1. ve 2. gelinliği kombinleyecem :)) biraz ondan biraz ondann :) çünkü iki gelinliktede ayrı ayrı beğendiğim yerler var sanırım ondan net bi karar veremiyorum

en iyisi odur tek bir gelinliğe tabi kalmaktansa terzininde yardımı ile vucuduna uyacak en güzel şekli bulmaktır

İkinci modele sizi rahatsız edecek ayrıntıları çıkarıp böyle bir model de elde edebilirsiniz:

Yakadaki dağılım daha güzel, etekte dantel yok, üstünde taş ve çiçekler yok.

İkinci modele sizi rahatsız edecek ayrıntıları çıkarıp böyle bir model de elde edebilirsiniz:

Yakadaki dağılım daha güzel, etekte dantel yok, üstünde taş ve çiçekler yok.
wanda borges değil mi? bunu da biliyorum ekledim bunu da :) ilk gelinliğin yaka kısmını çoook beğendim. o yaka bu modele gider mi sizce?

wanda borges değil mi? bunu da biliyorum ekledim bunu da :) ilk gelinliğin yaka kısmını çoook beğendim. o yaka bu modele gider mi sizce?

O kol stili ile bu şekilde dantel serpme bir eteğin birbirine yakışmayacağını düşünüyorum. Ya orijinaldeki gibi komple dantel olmalı, ya da üstü komple dantel, beldeki kemerden altı komple tül.

2. gelinliğe bayıldım!
Bu sene dantel gelinlikler çok moda olucak gibi gözüküyor.
Benim de gözüm hep dantelli modellerde. Haftasonu tam kafama uygun bir gelinlikçi buldum, aklımdakileri anlattım.
Beraber modellere baka baka ortaya farklı bir tarz çıkaracağız. Çok heyecanlıyım :)

Uzun zamandır duyduğum ama bir türlü gidemediğim Yenibosna'da açılan evlilik temalı alışveriş merkezine bir gidip bakalım dedik annemle. İyi ki de gitmişiz. Aklımdaki herşeyi buldum sayılır.

Eğer ki sen de benim gibi birkaç modeli tek bir gelinlikte birleştirerek tam kafandaki modeli istiyorsan bu alışveriş merkezinde gerçekten iyi modacılar var.
Hazırlıklarında bol şanssss :)

elie saab'a gerçekten bayılırım bu gelinlik de favorilerim arasındadır, hatta bilgisayarımda kayıtlı ama bu şekilde dikebileceklerini zannetmiyorum. diktirdikten içine sinmeyebilir o yüzden dikimi daha kolay olan ve kumaşı daha bulunabilir cinsten olduğu için birinciyi tercih ederdim.. çünkü o da gerçekten çok ama çok güzel..

merhaba kızlar,
haftasonu gelinlikçiye gittik. (bu arada k.maraşta yaşıyorum.) minenes'in dediği gibi gerçek fransız dantelleri oldukça pahalıydı. bu yüzden fransız danteline benzeyen, ince dantellerden seçtik. içime sindi açıkçası.
model olarakta ortaya karışık bişey seçtim:) yaka kısmı 1. gelinlikteki gibi olacak ama sadece omzu kapatacak yani o sallanan şeyler olmayacak. etek ve üst kısmın birleştiği yerde güpürler başlayacak ve seyrek bi şekilde aşağı inecek. bu arada etek dantel olmayacak tülün üzerine güpürler dikilecek. eteğin ucunda da su yolu dedikleri güpürden geçecek. güzel olacak gibi:)) iki tane de duvak siparişi verdim. biri rahibe duvağı diğeri de kısa büzgülü olanlardan. çiçeğimi almıştım zaten. taç da kullanmayacam. kısa duvağı bunların yerine aldım zaten.

teşekkürler canım sana da:))
ben malesef k.maraşta yaşıyorum. malatyalıyım ama buraya tayin oldum. adanaya falan gitmeyi düşündüm ama malum provalar falan zor olur diye burada diktirmeye karar verdim. siparişimi verdim inş içime siner.

Son düzenleme:
merhaba kızlar ekim de düğünüm var şimdiden gelinlk araştırmasına başladım. sizce bu resimdeki nasıl?? fikre ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…