Kızlar yardım edin. Sizce aşağıdaki gelinlik nasıl? Normalde çok sade bir model istiyorum. El çiçeğimi ve ayakkabımı açık pembe yapıp hareketlendiririm diye düşünüyordum ama bunu görüncede acaba bu tarz bişey mi olsunki diye kararsız kaldım.
Bence çok kalabalık bir model. Üstü bu şekilde olacaksa altı düz olmalıydı. Altı böyle olacaksa üstü düz olmalıydı. Birbirinden farklı 3 ayrıntı var. Drape, toplama ve üstteki ilginç süsleme. Bence garip bir gelinlik. Çok daha güzellerini bulabileceğinize eminim. Zaten modelde karar vermediyseniz önce gelinlikçileri gezip hazır modellere bakın, hazırlardan beğenemezseniz diktirmeyi düşünün.
Bence çok kalabalık bir model. Üstü bu şekilde olacaksa altı düz olmalıydı. Altı böyle olacaksa üstü düz olmalıydı. Birbirinden farklı 3 ayrıntı var. Drape, toplama ve üstteki ilginç süsleme. Bence garip bir gelinlik. Çok daha güzellerini bulabileceğinize eminim. Zaten modelde karar vermediyseniz önce gelinlikçileri gezip hazır modellere bakın, hazırlardan beğenemezseniz diktirmeyi düşünün.
Bende çok fazla ısınamadım. İnternette güzel modeller buluyorum. Hangi gelinlikçiye gitsem yaparız sorun yok diyor. Yaparsınızda nasıl yaparsınız sorun orda. Güvenemiyorum. Diktikleri modelleri gösteriyorlar hiçbiri tarzım değil. Yukarıdaki modelden daha şatafatlı hepsi hediye paketi gibi. Sade istiyorum diyince de dümdüz çarşafa dolanmış gibi modelleri gösteriyorlar. Benim asıl istediğim tarz model aşağıdaki gibidir.
Bu tarz bir model bulup açık renk bir çiçek ve ayakkabı ile hareketlendirmek istiyorum. Bu gelinliğin dikiminide beğenmedim. Orjinal halinin işçiliği çok daha güzel. Bu modelin altı mendil etek. Su dalgası şeklinde de düşünüyorum. Mendil eteği görmekten sıkıldım.