Gelinlik Modelleri sizce bu gelinlik nasıl?

sizce bu gelinlik nasıl?

• güzel

OY: 33 36,3%
  • idare eder

OY: 27 29,7%
  • beğenmedim

OY: 31 34,1%

• Ankete Katılan
    91
ben beğendim özellikle etek kısmına bayıldım
aslında gelinlik denerken öyle bi duyguya kapılıyor ki insan anlatılamaz yaşanır cinsinden
sen beğendiysen önemli olan bu içinde neler hissettiğin önemli
banada kalsa ilk beğendiğim gelinliği alacaktım çok zarif ve sadeydi tam benim istediğim ama annem ve kvalidem bu çok sade gelin gibi olmadın dediler
bende ikinciyi denedim ve içinde daha başka şeyler hissettim ve onu aldım
sende giyince ne hissediyosan ona göre seç gelinliğini
(aklımda hep ilk giydiğim gelinlikte bu arada)
oda çok güzeldi çünkü:)
bu gelinlikte çok hoşşşşş ayrıca

ben sahsen alt kismini cok abartili buldum
normalde kabarik gelinlik severim ama bunu pek begenmedim

gelinlik zaten tam oturmadı özellikle arkasında potluk var dikkat ettiyseniz, ayrıca baya kuyruklu bi model aslında ama tam düzeltilip çekilmiş bi foto yok.o yüzden çok belli olmuyor bazı ayrıntıları.tabii bu kadar kuyruğu olması rahatlık açısından dezavantaj ,hareket etmek baya zor olur muhtemelen içinde.

çiçekleri bencede biraz abartılı ama çiçeklerin arasında ki inciler ve tüyler çok hoşuma gitti, eteği daha az kabarık bi tarlatanlada denemek lazım sanırım bu biraz fazla gibi.

göğüs kısmı daha sade olursa yani kabarık kumaş değilde sade taş kaplı falan
ozaman hoş olur
böyle göğüs kısmını büyütmüş seni basmış biraz
yoksa eteği falan güzel

etek ve sırt kısmı süper.ancak eteğin kabarıklılığına üst kısmına biraz daha hafif i işlemeler konabilirdi.üst kısmı abartı.orayı biraz düzenlerlers harika bir gelinlik.sana da çok yakışmış.

genel yorum üst kısmı abartılı ..

yorumlarınız için teşekkürler..

Üst kısmı bana resimde biraz tuhaf geldi, ama alt kısmı hoş.
Gönlünüze göre olur inş herşey.

bence bol bol dene mutlaka daha iyileri vardır buda yakışmış ama kızlarında dediği gibi üst kısmı göz yorucu olmuş şimdilder çok mutlu ol

Üst tarafı karşıdan hoş gibi ama yandan biraz fazlalık gibi durmuş eteği bu kadar kabarık olmasa daha hoş durur üzerinde değişiklik yaptırabilirsin beldeki taşlı ayrıntı çok zarif zemuszemus
Tabii ki başka modeller de dene hangisi içine sinerse o olsun.Ben de ilk beğendiğimi giydim ama başka modeller denedikten sonra koşa koşa dönmüştüm ilkine bundan başkası olmaz diye:1:

ustu guzel..ust kısmını bıraz daha uzun tutsalarmıs daha guzel olurmus bence..arkasını da pek begenmedım..dugmelı olsa daha hos olabılırmıs..

üst kısmını beğenmedim ama etek bölümüyle sırt detayı hoş duruyor.. üst kısmı fazla abartılı

üst kısmı güzel yakışmış fakay daha uzun görünmek istiyorsan al tarafı daha az kabarık bir model tercih etmelisin, Mayıs'ta benim de düğünüm var umarım hayallerimizdeki kadar güzel oluruz o gün...

Back