- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
Altı böyle olacak arkadaşlar
A ben en altını görmemişim evet güpür varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altı böyle olacak arkadaşlar
Taştan taşa fark var yalnız, taşın kristal kalitesi ve ışık kırma haznesi giriyor devreye öyle durumlarda... Tekstilde taş özellikle ceremony ve eventlerde çok sık kullanılır. Sizin kıro olarak deneyimledikleriniz yakın çeverenizde denk geldikleriniz olabilir, ucuz ve yansıtmasız taş kullanılmıştır sizin denk geldiklerinizde ve evet öyle olursa facia olabiliyor ama ben konu sahibinin gelinliğindeki işçiliği ve güpürdeki özeni baz alırsam kullanılacak taşın da gayet iyi kalite olacağını öngörüyorum.
Analdim istekler farkli tabii ama ben yilda bir isterim ))Aman yarabbi :))
3 senelik evli olmama ragmen bildiginiz benim icim gecmis
Ben hep nikahtan sade bir elbise ile hayal etmistim, tayin icin nikahi gizli ve erken yapmak zorunda kaldik ve dugun zorunlu oldu. Birde hic nisan misan istememistim. Evde sade yuzuk takariz ailelelr arasinda diyordum hep. Buyuk nisan yaptik:)) kina istemiyordum onu da arkadaslar arasinda yaptik. Istemedigim her seyi yaptim.:))))
Altı A kesil olacak böyle olmayacakÖn ve arka görünüşü guzel. ama prenses model olmasa daha iyi olurdu.. kabarık gelinliklerden hiç hoşlanmiyorum.. zevk meselesi tabi siz seviyorsaniz ust kismi gayet guzel..
Bilmem yani sizin kadar bilgili olduğumu söyleyemem ama bu gelinliğe taş işlemesini kendimce gözümde canlandırdığımda hoş gelmedi bana. Belki taşlı başka örnekler görürsem fikrim değişebilir.
Demek istediğimi anladınız mı (((Estağfurullah... Benimki de nacizane bilgiler... Sonuçta zevkler tartışılmaz, muhakkak sizin de geçerli sebepleriniz vardır
Demek istediğimi anladınız mı (((
Söylemek istediğim taşlı üst olacak altı prenses değil a kesim olacak altını gördünüz mü acabaA bir şey mi kaçırdım :/ Ne sormuştunuz?
Söylemek istediğim taşlı üst olacak altı prenses değil a kesim olacak
İkizler burcu olmak :)E sen karıştırdın şimdi ama aklını ben bile ah geçmişe dönsem dedim