Bir daha evlenirsem gelinlikle ugrasmam. Giyerim kotumu tunigimi veya elbisemi gider nikahtan bitiririm isi :)))
Gelinligi aramasi,begenmesi, oynamasi , tasimasi, topuklunun vurmasi.. ayy hic ugrasamam :))))
Bir daha evlenirsem gelinlikle ugrasmam. Giyerim kotumu tunigimi veya elbisemi gider nikahtan bitiririm isi :)))
Gelinligi aramasi,begenmesi, oynamasi , tasimasi, topuklunun vurmasi.. ayy hic ugrasamam :))))
ahaha ben de tam tersi nikah tazelesem de içimde kalan modellerden birini giysem diyorum :)
tabi bu tembellikle yapmam mümkün değil de öylesine hayal işte
Fotoğraflar için taşlı istiyorum bende düğün akşam salonda olacakTaş, birçoklarına abartılı gelse de, gün ışığında giymeyecekseniz eğer, gece salonda ya da havuzbaşında düğün olacaksa, çok güzel yansıma yapıyor, fotoğraflarda ışıl ışıl çıkıyorsunuz... Bence taşlıdan ilerleyin mekana göre. Eğer gündüz düğünü olacaksa ama taş çok gerekli değil, sade hali daha stil bile duracaktır hatta.
Aman yarabbi :))Henuz 6 ay once dugunum olmasina ve iki gelinlik giymene ramen yine giymej istiyorum. Gelinligi cok seviyorum
Fotoğraflar için taşlı istiyorum bende düğün akşam salonda olacak
Taş falan yaptırma çok kıro durur, bu haliyle gayet zarif.
İşlemeli demeliydim belkide cok küçük ve zarifçe işlenmiş fotodan anlaşılırmı bilmıorumTaştan taşa fark var yalnız, taşın kristal kalitesi ve ışık kırma haznesi giriyor devreye öyle durumlarda... Tekstilde taş özellikle ceremony ve eventlerde çok sık kullanılır. Sizin kıro olarak deneyimledikleriniz yakın çeverenizde denk geldikleriniz olabilir, ucuz ve yansıtmasız taş kullanılmıştır sizin denk geldiklerinizde ve evet öyle olursa facia olabiliyor ama ben konu sahibinin gelinliğindeki işçiliği ve güpürdeki özeni baz alırsam kullanılacak taşın da gayet iyi kalite olacağını öngörüyorum.
sırtı ustu guzel alt etek kısmı tul gupuru gibi...
İşlemeli demeliydim belkide cok küçük ve zarifçe işlenmiş fotodan anlaşılırmı bilmıorum
Altı böyle olacak arkadaşlarAlt etekte güpür yok ki? Ben mi göremedimGüpürün ne olduğunu yanlış biliyor olabilir misiniz terminoloji olarak??
İşlemeli demeliydim belkide cok küçük ve zarifçe işlenmiş fotodan anlaşılırmı bilmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?