- 2 Mayıs 2023
- 28
- 4
- 27
- Konu Sahibi GulTheAwesome
Merhabalar, uzun yıllardır rinoplasti olmak istiyorum ancak ne zaman bu gibi forumlarda pişmanlık yorumları okusam mideme bir ağrı giriyor ve 3-5 ay vazgeçiyorum. Böyle idare ederiz diyorum sonra bir dönem sonra tekrar bana rinoplasti perileri geliyor. Ailem ve yakın arkadaşlarım klasik burnun iyi keşke benim burnum da seninki gibi olsa diyor ben burnumun önden görüntüsünü seviyorum ama yandan çenem de geride olduğu için beğenmiyorum. Burun ucuma falan dokunmadan kavissiz düz, doktoru da uğraştırmayacak bir burun istiyorum. Sizce mantıklı mı? Çünkü benim burnum zaten kalkık ve en ufak kaviste hem çene burun orantısı iyi durmuyor hem de çok yapay görünüyor ( kendi burnumu shopladığımda). Şu an Ankarada yaptırmayı düşünüyorum hem doktor tavsiyesi, hem benim burnuma benzer olup ameliyat yapmış kişilerin deneyimleri hem de burun gurularından bu burna nasıl şekil verilebilir fikir almak istiyorum. Ayrıca artı ve eksilerini anlatacak arkadaşlar varsa dinlerim.
Bu arada yıllar önce bir doktorla görüşmeye gittiğimde ilk başta sizin rinoplastiye ihtiyacınız yok demişti ama hemen sonrasında süreç falan anlattı. Bir de kıkırdağın az mı, geride mi bitiyor gibi bir şey demişti, zor olur ameliyat tarzı bir şeyler söylemişti. Kıkırdağın ufak olması ne demek bilen var mı
Bu arada yıllar önce bir doktorla görüşmeye gittiğimde ilk başta sizin rinoplastiye ihtiyacınız yok demişti ama hemen sonrasında süreç falan anlattı. Bir de kıkırdağın az mı, geride mi bitiyor gibi bir şey demişti, zor olur ameliyat tarzı bir şeyler söylemişti. Kıkırdağın ufak olması ne demek bilen var mı
Son düzenleme: