• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Sizce bu ayakkabı gelinlik altına olur mu?

RoyalBunny

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
591
523
333
Merhaba arkadaşlar

sizce bu ayakkabıdan gelinlik ayakkabısı olur mu? Hasır kısmı beni düşündürüyor

$Divaresse_2142439.jpg
http://images.hepsiburada.net/assets/Divaresse/500/Divaresse_2142439.jpg

Ben olsam giyerim, cunku bu gunluk bir ayakkabi. Rahatca yuruyebilir ve dans edebilirsin, gayet rahat gorunuyor.

Gelinlik nasilsa uzun/kabarik vs. oluyor, sonucta ayakkabini kimse gormeyecek. Ayakkabinin gorunmedigi bir gelinligin varsa bence super bir fikir.

normalde topuklu kullanmayı becerebilen biri olmadığım için dolgu topuk arıyorum ve bu model hasır kısmı dışında çok hoşuma gitmişti.. ne dersiniz çok tuhaf kaçar mı :)

gelinliğim şu model klasik bir şey
$etek-arka.jpg

cnm öyle altı hasır bir ayakkabıyı gelinlik ayakkabısı olarak kullanamazsın illaki dolgu topuk istiyorsan o hasır kısmı da beyaz olan bişi alıp süslerini kendin de yapıştırabilirsin..bir de 37numara.com da değişik dolgu topuk modelleri var bi gözat istersen..şimdiden mutluluklar :))

elbette zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama ben asla tercih etmezdim...

kesinlikle olmaz. lütfen bunu giyme. dolgu topuk çok fazla model var onlara bak. dolgu olsun ama bembeyaz olsun bari.

Merhaba arkadaşlar

sizce bu ayakkabıdan gelinlik ayakkabısı olur mu? Hasır kısmı beni düşündürüyor

Eki Görüntüle 624421
http://images.hepsiburada.net/assets/Divaresse/500/Divaresse_2142439.jpg

Bence bunu tercih etme canım, hiç uygun değil. Daha 3 ayınız varmış iyice araştır mutlaka bulursun. Eğer gönlüne göre bişey bulamazsan kendine özel ayakkabı yaptır. Ben de pek topuklu giyemem ama platform topuk almıştım çok da rahatsız etmedi düğünde. Ben çok talihsizlikler yaşadım düğün günü ve çok çirkin bir gelin olmuştum. Aman Allahım iğrençtim hiç hatırlamak istemiyorum. İnan aklıma her geldiğinde hüzünleniyorum o yüzden herşeyine çok özenmeni ve tekrar tekrar kontrol etmeni veee hiçbir seçimi damat tarafının seçimine bırakmamanı tavsiye ederim. Mesela ben makyöz ve kuaför konusunda çok titizdim eşime defalarca rica ettim çok seçici davranmasını. Eşim "amcam kuaför ona ayıp olur" diye hiç başka yer bakmadı. Düğün günü ne oldu dersin dayısı ne saçımla ne makyajımla ilgilendi kıytırık bir başka kuaföre yönlendirdi bizi aklına gelebilecek en çirkin, en abartılı makyajla ve saçma sapan bir topuzla gelin oldum ama bana "ayıp olmadı" !!! Neyse arkadaşım inşallah sen çok güzel bir gelin olursun yani sen ve senin gibi yeni evlenecek bütün gelincikler :)

Daha şık ince topuklu bir şey tercih etmeniz iyi olur :12:

ama şöylede bir gerçek var ki gelinliğin altında ayakkabı çok az görünüyor
ve gelin gerek takı merasimi olsun, oynamaydı vs. ydi derken çok yoruluyor
bunları göz önünde bulundurursanız giyilebilir neden olmasın..

bu ayakkabıda tül detayıyla falan düğün havasında bir ayakkabı
şahsen günlük kullanıma uygun bir hava görmedim ben bu ayakkabıda
ben bunu günlük olarak giymezdim

ve ayakkabısı rahat olmayan gelinlerin bu durum duruşlarına, yüzlerinede yansıyor
asık suratlı, keyifsiz görünüyorlar
inceden düşünün içinize sineni giyin :16:

bana söz kalmamış arkadaşlar olmaz demiş zaten tabi gerisi senin kararın nasıl mutlu oluyorsan öyle ol
rahat bi platform topuk bakabilirsin eğer çok zorlanırsan ilk 1-2 saat giyersin
sonra arada yanında birine beyaz babet verirsin o yanında taşır zorlanınca değiştirirsin

evet gelinliğin altında görünmez ama yine de hasır olmasın alırsan da ayakkabıcıda o kısmı beyaz bir kumaşla kaplatabilirsin :) ayakkabı rahat görünüyor açıkçası ben düğünümde babet giyeceğim :)

Back