yesa ... Pro Üye 24 Temmuz 2008 25.483 44.483 1.123 17 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesa #1 Merhaba arkadaşlar, Resim biraz parlasa da sanırım anlaşılıyor. Ben kalın, sarı ya da sarı beyaz alyans hiç bir şekilde düşünmüyorum. Tek taşım da yine beyaz ve sade. Sizce bu alyans nasıl
Merhaba arkadaşlar, Resim biraz parlasa da sanırım anlaşılıyor. Ben kalın, sarı ya da sarı beyaz alyans hiç bir şekilde düşünmüyorum. Tek taşım da yine beyaz ve sade. Sizce bu alyans nasıl
H HavvAsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2013 1.457 329 173 18 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesa #2 sizin içinize hangisi sindiyse onu alın.sonuçta bunu takacak olan ömür boyu parmağınızda taşıyacak olan sizsiniz.kendiniz beğendiyseniz hiç bir sorun yoktur.alın gülü güle takın.mutluluklar.
sizin içinize hangisi sindiyse onu alın.sonuçta bunu takacak olan ömür boyu parmağınızda taşıyacak olan sizsiniz.kendiniz beğendiyseniz hiç bir sorun yoktur.alın gülü güle takın.mutluluklar.
gks_gks Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2012 213 8 118 Aydın 18 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi yesa #3 fotoğrafta çok belli değil ama bana çok ince geldi ben çok sevemedim ama parmakta güzel durur belki öyle değerlendirmek en doğrusu :)
fotoğrafta çok belli değil ama bana çok ince geldi ben çok sevemedim ama parmakta güzel durur belki öyle değerlendirmek en doğrusu :)