• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bişey olmusmudur?

selam arkadaşım. ben de senin anlattığın gibi bir şey yaşadım ama benimki daha kötüsüydü. yanlışlıkla içime kaçtı :) 2-3 gün kanma oldu ben kesin kızlık zarım bozuldu dedim ama dün doktora gittim ve kızlık zarım bozulmamış hatta o kadar kalınmış ki evlenince doktora gelmeniz lazım dedi. kan gelir fakat tam anlamıyla bozulmaz kızlık zarın dedi. yaşadığım o olayın hemen sonrasında gitseymişim o kanamanın nedenini de söyleyebilirmiş doktor fakat ben baya bi süre sonra gittim. :)

korkacak hiç bir şey yok. adet gecikmesi o zaman bende de olmuştu hatta o panikle eczaneden 3 kere test alıp yapmıştım :) hiç bir şey olmadı. stresten kaynaklanıyor bence.

Ayy bitanem cok saollll. bencede stresten cnku acayip stres yaptımm canımm..

merhaba arkadaslar. ben nişanlandm 2aydır. nişanlımla yeni yeni bişiler yaşamaya basladık. yüzeysel fakat bazen üstümzde bişeyler varkende baskı olabiliyor o bölgeye ilk sorum şu içeri girmeden giysilerle yaptıgı bi baskıda o bölgede acı ve kan olursa bekaret zarar görmüşmüdür? ikinci sorumda su arkdslar gecen gün cok afedersnz boşalma oldu onda sildk pecetelerlee bende bi peceteyle heryeri sildim altlarıda sildim acaba kacmısmıdır sperm peceteden die tedirginim adetim bi hafta gecikti korkudan ölücem bidaha zaten oda yapmayız dedi gördü telaşımı ama lütfen yargılamadan öneri yada bilgi paylaşın. yardımcı olun

her kan gelmesi yırtılmış anlamına gelmez canım zedelenmede olabbilir buç yani ilişki yaşamadıysan.en iyisi senin doktora gitmen

bozulmaz canım kıyafetin var arada..
zorlanmıştır biraz zedelenme olabilir korkma...
öyle bulaşmayla çocuk olsa keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
ama kolay değil o işler canım....
merak etme stres yapma...

korkma canım sakın öyle birşey olcak olsaydı, sevgilisi olanların yüzde80i hamile kalırdı:)) kıyafet olsa da olmasa da yüzeyselden bişicik olmaz:) :1:

Back