- Konu Sahibi asiksanvursaza
-
arkadaşım kıyafetlerin üzerinden bekaret bozulmaz.diğer konuya gelince eğer içine girmeden boşalma olduysa hamilelik oluşmaz adetinin geçikmeside bence stres yaptığın için yinede tereddütlerin varsa 3 gün sonra yani ilşkiden 10 gün sonra gebelik testi yapabilirsin kendini üzme derim
hayir canim rahat ol oyle kolay bebek olmaz. o ilk kanamada normal yani bazilarinda o ilk dokunusta kanama oluyo. bende olmamisti.
ve kizlik zarida okadar kolay bozulmaz yani tam girmeden. o yuzden icin rahat olsun.
ohhhh rahatladım biraz ya ölcektim resmen korkudan cok teşekkr edermm
hiç korkma canım ben evliyim 7 senedir biz tutturamadık daha bebeği sizin tutturmanız imkansız gibi bişey
merhaba arkadaslar. ben nişanlandm 2aydır. nişanlımla yeni yeni bişiler yaşamaya basladık. yüzeysel fakat bazen üstümzde bişeyler varkende baskı olabiliyor o bölgeye ilk sorum şu içeri girmeden giysilerle yaptıgı bi baskıda o bölgede acı ve kan olursa bekaret zarar görmüşmüdür? ikinci sorumda su arkdslar gecen gün cok afedersnz boşalma oldu onda sildk pecetelerlee bende bi peceteyle heryeri sildim altlarıda sildim acaba kacmısmıdır sperm peceteden die tedirginim adetim bi hafta gecikti korkudan ölücem bidaha zaten oda yapmayız dedi gördü telaşımı ama lütfen yargılamadan öneri yada bilgi paylaşın. yardımcı olun
yüzeysel olarak bekaret bozulmaz olsa olsa zedelenmiştir bekaretin bozulması için ortası delik olan kızlık zarının o deliği açacak kadar içe bişi girmesi gerek yani yüzey olarak değilde içe bişi girmesi lazım bozulmamıştır
lakin hamile olma konusunda bakireykende yüzeysel birliktelikten hamile kalabilirsin yani hareketli spermler yüzeyden vajinaya ulaşabilir o yüzden sana ytavsiye bu kadar korkmadan önce eczaneden bir gebelik testi alıp yapman yani...
cnm mesela o bölgeye degilde üst taraflara bosaldysa oraya ulaşana kadar ölmezmi sperm? yani mesela peceteye silindi o pecetede onu görmedm o bölgemi sildm yne gebelk olusurmu ki=?
ama şimdi sen yaşadın o anı yani o bünyeden bünyeye değişir tabi kimisi içe boşalmada dahi hamile kalamaz kimisi ise yumurtalıkları ve prolaktini çok çalışır o yüzden dıştan bile hemen kapar yani spermi bu yüzden biz burdan ne desek boş senin yapman gereken eczaneden bir gebelik testi al ve sabah uyandığında yap yani bu kadar basit bi işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?