• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bişey olmusmudur?

asiksanvursaza

Dayan gönlüm..
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
343
4
46
İstanbul
merhaba arkadaslar. ben nişanlandm 2aydır. nişanlımla yeni yeni bişiler yaşamaya basladık. yüzeysel fakat bazen üstümzde bişeyler varkende baskı olabiliyor o bölgeye ilk sorum şu içeri girmeden giysilerle yaptıgı bi baskıda o bölgede acı ve kan olursa bekaret zarar görmüşmüdür? ikinci sorumda su arkdslar gecen gün cok afedersnz boşalma oldu onda sildk pecetelerlee bende bi peceteyle heryeri sildim altlarıda sildim acaba kacmısmıdır sperm peceteden die tedirginim adetim bi hafta gecikti korkudan ölücem bidaha zaten oda yapmayız dedi gördü telaşımı ama lütfen yargılamadan öneri yada bilgi paylaşın. yardımcı olun

arkadaşım kıyafetlerin üzerinden bekaret bozulmaz.diğer konuya gelince eğer içine girmeden boşalma olduysa hamilelik oluşmaz adetinin geçikmeside bence stres yaptığın için yinede tereddütlerin varsa 3 gün sonra yani ilşkiden 10 gün sonra gebelik testi yapabilirsin kendini üzme derim

hayir canim rahat ol oyle kolay bebek olmaz. o ilk kanamada normal yani bazilarinda o ilk dokunusta kanama oluyo. bende olmamisti.

ve kizlik zarida okadar kolay bozulmaz yani tam girmeden. o yuzden icin rahat olsun. :49:

arkadaşım kıyafetlerin üzerinden bekaret bozulmaz.diğer konuya gelince eğer içine girmeden boşalma olduysa hamilelik oluşmaz adetinin geçikmeside bence stres yaptığın için yinede tereddütlerin varsa 3 gün sonra yani ilşkiden 10 gün sonra gebelik testi yapabilirsin kendini üzme derim

Sağol canım ya ilk ya ondan böyleyimdir.bnu onada yansıtıyorum malesef. içime boşalmadı asla acaba sperm o tarafa ulasana kadar etkilimidir. bide üzermzde kıyafet vardı ama benden acaba ndn kücük bi kan geldi ki bska bi yerdenmidirki baskı oldu o bölgeye ama giriş olmadı sanmam bilemedim:(

ohhhh rahatladım biraz ya ölcektim resmen korkudan cok teşekkr edermm

canim benim icin rahat olsun daha hala kizsin:49: nisanliyken bu tur seyler insan yapiyo ve ilk yaptiginda cok korku oluyo. bende senin gibi cok korkmustum acaba sperm icime girmeden hamile kalabilirmiyim diye:1: ama evlenince anladim oyle degilmis:34:

inş canım çok sağol.ben evlenmeden önce adetlerim hep düzenliydi hiçbir sorun yoktu ama evlendikten 3 ay sonra pko olduğum ortaya çıktı demekki hormonları değiştiriyo ilişkiye girmek

için rahat olsun o iş öyle kolay olsaydııı pehhhh forumdaki benzer konuları okursan anlarsın zor bir ihtimal bozulması kızlığının (kıyafet üstünden) o kan baskı falan demişsin ya nazik bölge sonuçta ondandır merak etme

merhaba arkadaslar. ben nişanlandm 2aydır. nişanlımla yeni yeni bişiler yaşamaya basladık. yüzeysel fakat bazen üstümzde bişeyler varkende baskı olabiliyor o bölgeye ilk sorum şu içeri girmeden giysilerle yaptıgı bi baskıda o bölgede acı ve kan olursa bekaret zarar görmüşmüdür? ikinci sorumda su arkdslar gecen gün cok afedersnz boşalma oldu onda sildk pecetelerlee bende bi peceteyle heryeri sildim altlarıda sildim acaba kacmısmıdır sperm peceteden die tedirginim adetim bi hafta gecikti korkudan ölücem bidaha zaten oda yapmayız dedi gördü telaşımı ama lütfen yargılamadan öneri yada bilgi paylaşın. yardımcı olun

bişey olmamıştır canım boşu boşuna strese girme

yüzeysel olarak bekaret bozulmaz olsa olsa zedelenmiştir bekaretin bozulması için ortası delik olan kızlık zarının o deliği açacak kadar içe bişi girmesi gerek yani yüzey olarak değilde içe bişi girmesi lazım bozulmamıştır
lakin hamile olma konusunda bakireykende yüzeysel birliktelikten hamile kalabilirsin yani hareketli spermler yüzeyden vajinaya ulaşabilir o yüzden sana ytavsiye bu kadar korkmadan önce eczaneden bir gebelik testi alıp yapman yani...

yüzeysel olarak bekaret bozulmaz olsa olsa zedelenmiştir bekaretin bozulması için ortası delik olan kızlık zarının o deliği açacak kadar içe bişi girmesi gerek yani yüzey olarak değilde içe bişi girmesi lazım bozulmamıştır
lakin hamile olma konusunda bakireykende yüzeysel birliktelikten hamile kalabilirsin yani hareketli spermler yüzeyden vajinaya ulaşabilir o yüzden sana ytavsiye bu kadar korkmadan önce eczaneden bir gebelik testi alıp yapman yani...

cnm mesela o bölgeye degilde üst taraflara bosaldysa oraya ulaşana kadar ölmezmi sperm? yani mesela peceteye silindi o pecetede onu görmedm o bölgemi sildm yne gebelk olusurmu ki=?

cnm mesela o bölgeye degilde üst taraflara bosaldysa oraya ulaşana kadar ölmezmi sperm? yani mesela peceteye silindi o pecetede onu görmedm o bölgemi sildm yne gebelk olusurmu ki=?

ama şimdi sen yaşadın o anı yani o bünyeden bünyeye değişir tabi kimisi içe boşalmada dahi hamile kalamaz kimisi ise yumurtalıkları ve prolaktini çok çalışır o yüzden dıştan bile hemen kapar yani spermi bu yüzden biz burdan ne desek boş senin yapman gereken eczaneden bir gebelik testi al ve sabah uyandığında yap yani bu kadar basit bi işlem :34:

ama şimdi sen yaşadın o anı yani o bünyeden bünyeye değişir tabi kimisi içe boşalmada dahi hamile kalamaz kimisi ise yumurtalıkları ve prolaktini çok çalışır o yüzden dıştan bile hemen kapar yani spermi bu yüzden biz burdan ne desek boş senin yapman gereken eczaneden bir gebelik testi al ve sabah uyandığında yap yani bu kadar basit bi işlem :34:

daha 1hfta gecti olmam gereken günden.. idrarda hemen ckarmı?

selam arkadaşım. ben de senin anlattığın gibi bir şey yaşadım ama benimki daha kötüsüydü. yanlışlıkla içime kaçtı :) 2-3 gün kanma oldu ben kesin kızlık zarım bozuldu dedim ama dün doktora gittim ve kızlık zarım bozulmamış hatta o kadar kalınmış ki evlenince doktora gelmeniz lazım dedi. kan gelir fakat tam anlamıyla bozulmaz kızlık zarın dedi. yaşadığım o olayın hemen sonrasında gitseymişim o kanamanın nedenini de söyleyebilirmiş doktor fakat ben baya bi süre sonra gittim. :)

korkacak hiç bir şey yok. adet gecikmesi o zaman bende de olmuştu hatta o panikle eczaneden 3 kere test alıp yapmıştım :) hiç bir şey olmadı. stresten kaynaklanıyor bence.

Back