- 25 Temmuz 2022
- 35
- -52
- 16
- 31
- Konu Sahibi zeynepkaradi1
Reglim 10 gün gecikti bende test yaptım ama silik gibi çözemedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 3102082
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net anlaşılmıyor canım testi tekrarlamalısınReglim 10 gün gecikti bende test yaptım ama silik gibi çözemedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 3102082
Test bozuk ya da idrar fazla damlatılmışReglim 10 gün gecikti bende test yaptım ama silik gibi çözemedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 3102082
çok silik var gibi…erken mi yaptınız testiKızlar lütfen benim testime de bakabilir misiniZ
Hayır erken yapmadım günüm geçti pcolu olduğum için çok ihtimal vermedim bide ben eşimle 2.5 hafta önce beraberlik yaşadım ilk varsa sanırım çok küçükTest bozuk ya da idrar fazla damlatılmış
çok silik var gibi…erken mi yaptınız testi
Gördüm silik çizgi var evet. İnşaallah hamiledindirYaptığım 2. Dk içinde belirdi yanılıyor olabilirim diye kiti açtım ama fotodan daha net görüyorum fotoda çok net çıkmamış
Test bozuk idrari cokmu koydunReglim 10 gün gecikti bende test yaptım ama silik gibi çözemedim yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 3102082
Var benimde dün böyle cok silikti kan verdim pozitif bugün tekrar kaset test yaptim net belli :) yarin tekrarlayin bence testi :)Kızlar lütfen benim testime de bakabilir misiniZ
İnşallah yaaaaGördüm silik çizgi var evet. İnşaallah hamiledindir
Pozitif gbi kan ver canımKızlar lütfen benim testime de bakabilir misiniZ
Yarın kaset test vereyim diyorum ablam bende. Daha heyecanlı kan verelim diyor bende korkuyorumVar benimde dün böyle cok silikti kan verdim pozitif bugün tekrar kaset test yaptim net belli :) yarin tekrarlayin bence testi :)
Kasette de çıkarsa kan ver bence :)Yarın kaset test vereyim diyorum ablam bende. Daha heyecanlı kan verelim diyor bende korkuyorum
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla olsun inşallah vardırKasette de çıkarsa kan ver bence :)