Yaşadıklarım biraz uzun okumak umarım sizi sıkmaz çok bunalımdayım biran önce kurtulmam gerekiyor.
Bir ilişkim vardı ilişkide sayılmaz 1 hafta fln sürmüştü farklı beklentiler içersinde olduğu için bitmişti. Sonra özel bir sitede çalıştığım yerdeki bir abinin ortak arkadaşları arasında biri bana msj atmıştı abiside eklemişti. Bende tınlamadım. Çünkü iş yerinde çalıştığım abinin biri eniştesiydi diğeri mesaj atanda eniştesinin kardeşiydi. 10 gün fln baya bi sardı ankaradaydı. Şirkete geleceğini söyledi bende gelmemesi için gelmene gerek yok buradan konuşuoruz fln dedim. Bu çocuk kıbrısta okuyor. Ama benim yaşadığım şehirde yaşıyor. Zaman geçtiklçe hoşuma gitmeye başladı. Görüştük. Çok yakışıklı biri değildi. 1.85 boylarında çok fazla zayıf güzel giyinen birazda sivilce problemi olan benimle aynı yaşta 87li yani öle biri. Bense 1.67 boyunda 51 kilo platin sarı saçları olan kumral biriyim. Beni gördüğünde şok oldu çok güzelsin fln dedi. Yolda gidioruz nereye gidelim fln dedi bi yer belirledik oaya doğru gidiyoruz. Konuşmaya birbirimize bakmaya öyle bir dalmışızki kaza yaptı önde duran araca çarptı şok olduk ikimizde. Ocak ayındaydı acaip soğuktu. Üzeride gömlek vardı adamla konuşup halletmeye fln çalışıo bi taraftan yanıma gelio iisin dimi korkma fln yapıodu. Onu halletmiştik. Ogün öyle ilginç geçmiştiki o hali yani o durumdayken bile benimle ilgilenio olması beni çok mutlu etmişti. Aşık olmuştum ona olmam saçma derken. Artık hergün buluşur olmuştuk. Ayrılık kelimesini duymak istemediğini sölüordu hep. Ama biz şirketteki x'den gizli yaşıyorduk bişileri kimse bilmiyordu. 13 şubat arkadaşımın doğumgünüydü oda geldi. Bizi x'abi görmüştü. 14 şubat şirkete gittiğimde x abi bana bizi gördüğünü söledi. Bende sana söliyecektik ama söyliyemedik bir türlü fln dedim. Gerçektende öyleydi. ogün içim cızz ediyordu sanki kötü bişiler olucak gibi. akşam oldu beni almaya geldi. Ben hediye elimde bindim. Ama arabada hiçbi hediye yoktu bozulmuştum. Aldığım güllere sayabilirsin dedi sorun değil dedim. Güldü. Bi yere gittik kahve fln içtik. Sonra gözlerimi kapadı bi yere götürdü şidmi aç gözlerini dedi. Bir açtım gözlerimi yerler gül yapraklarıyla dolu mum ışığı kırmızı şarap masanın üzerinde bir kutu içinde gül ve hediye. Bu heyecanı bu mutluluğu tarif edemem. şarapları koyduk. Şarkı açtı çalan şarkı deli diyorlar bana desinler değişememdi. Tel çaldı arayan abisiydi sessiz bir ortam olduğu için sanki telefonda konuşan ben gibiydim duyuyordum herşeyi. Abisi öyle bir bağırıyorduki sen o kızlasın demi onu s.et bak z abin y ablan ii ayak değil diyorlar ikidebir yanlarına gidip ne kadar paran olduğunu ne işimizin olduığunu fln soruyormuş die bağırdı. SEvgilim kıpkırmızı kötü oldu saçmalıosun abi deip kapadı teli. Gözlerim doldu içimden buraya kadarmış dedim. şarabı 2-3 içtim. Cesareti topladım dedim olmicak artık belli ayrılmalıyız dedim. hayır asla dedi bırakmam seni dedi ilk defa aşık oluyorum dedi. Ben başladım ağlamaya oda ağlamaya başladı. Ama nasıl ağlıyoruz görmeniz lazımdı. Beni eve bıraktı bana seni asla bırakamam ben yalvarırım bi delilik yapma beni sakın bırakma deip durdu. Ertesi gün oldu abisi eve gelmiş başlamış estirmeye biticek devam etmicek olmicak fln parana bakıo sana bakmıo. MAl varlığını öğrenince seninle ilgilenmeye başlamış. vs. gibi saçmalıklar tüm herkez ayağa kalkmış komşular fln sevgilisi var ailesi istemio moduna girmiş herkez. Dayanamıyorum olmıyacak dedi. Bitti dedik. Kıbrısa döndü oda bende yapamadık tekrar birleştik herkezden gizli daha dikkatli yaşamaya başladık. Bu ayın 16sında geldi görüştük çok güzeldi öyle çok özlemişimki kokusunu tenini herşeyini o benim sevgilim canımmm. Ertesi gün buluşucaktık kuzeninin yanına gitti. Ki ben kuzenini hiç görmedim. Demişki z abi ve ben sen kıbrısa döndükten 10 gün sonra bi erkekle el ele göz göze gördük demişler. Bitti olmicak nie böyle fln dedi. Telefınumu kapattım artık dayanamadım sinirlerim çok gerilmişti. Telefonumu açtım araıodu sürekli bende meşgule attım uyurken açtım teli benden özürdiledi çok pişmanım sensiz birkaç saat bana haram oldu boğulucak gibi hissediorum kendimi nolur bırakma beni affet dedi. Yine ağla zırla affettim. Buluşmak için sözleştik öğlen bi mesaj daha fazla zarar vermeyelim birbirimize seni gördüğümde dayanamıcam sana sarılıcam boynuna böylesi daha iyi demiş. Ben koptum nasıl ağlıyorum. Nasıl kötü oldum. Ne halin varsa gör dedim bıktırdınız yıldırdınız beni ben sana ne yaptımda bana bunu layık gördün. O istedi die hiçbir arkadaşımla görüşmedim. Şuan yapayalnız kaldım. Kimsem yok Dayanamayım akşam üzeri aradım. Dışarıdaymış göreyim seni dedim. Oda imkansız gelemem arkadaşım var yanımda dedi. Erkek arkadaşıydı oda gelsin dedim imkansızzz dedi başka arkadaşlarıda gelicekmiş kim onlar dedim kız erkek karışık dedi düşünmem gerek demişti bana neyse tmm dedim hadi by by dedim yalnış anladın beni nolur yapma fln dedi tmm tmm by by dedim amann ii tmm ya dedi kapadı. Mesaj attım gerçekten çok güzel düşünüyorsun bende burada mal gibi ağlayayım yazıklar olsun sana dedim telefonumu kapadım. halada kapalı uzun bi süre açmicam telefon kullanmıyorum şuan. 3 gündür ne uyku ne yemek bi ruh gibi işşe geliyorum bi ruh gibi eve dönüyorum. Ağlama krizleri geçiyorum. Aklımı kaçırıcak gibiyim.
Yalvarırım bir fikir istiyorum sizden size bir psikolağa gitmeli miyim ne yapmalıyım nasıl atlatıcam ne yapıcam hiç bilmiyorum yalvarırım yardım edin!senağlama