Merhaba arkadaşlar kafama takılan bir sorun var sizlerle paylaşmak istedim. Bilgisayar Mühendisliği okuyorum son sınıfa geçtim. Bu sene fırsat buldukça kpss'ye baktım yarın sınava giriyorum. Puan mezun olunca da geçerli oluyor.Atama puanımız 85 üstü. bu yıl alamazsam iki yıl sonrasını beklemek zorunda kalacağım. Çünkü mühendisler çift yıllarda girebiliyor. Ancak şöyle bi sorun var ki özelde çalışmak istemiyorum. Bölümümü seviyorum ama saatlerce bilgisayar başında kod yazmak bana göre değil . Özelde mühendisleri o kadar çok çalıştırıyolar ki. Size sorum kpss'yi kazanana kadar özelde çalışmak mı yoksa sadece kpss için uğraşmak mı? bir de şöyle bi durum var devlette çalışırsam yazılımla ilgili körelmekten korkuyorum.
Aranızda mühendis var mı sizce devlet mi özel mi? Devlette çalışıp rahat etmek mi özel de köle gibi çalışarak kendini alanında geliştirmek mi?
Aranızda mühendis var mı sizce devlet mi özel mi? Devlette çalışıp rahat etmek mi özel de köle gibi çalışarak kendini alanında geliştirmek mi?