• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce bır kadın oncelıkle hangısı olmalı?

sizce bir kadın öncelikle hangisi olmalı?

• Ankete Katılan
    67
malesef anne olamadığım için işime gelen ve iyi olduğumu düşündüğüm şıkkı seçtim. İyi bir iş kadını:3:

önce iyi bir anne sonra ev hanımı olmalı bence

iyi bir anne,iyi bir aşcı,iyi bir iş kadını :D

anne olmak bence, manevi olarak en güzel hazzı bırakan o olsa gerek =)

iyi bir iş kadını olmalı bayanssulusmile

önce bi kendini kurtarsın da diğerleri içinde varsa zaten olur yerimseniben

iş kadını diyorum

bayanssulusmile

Çoook iyi bir anne...
Benim hayatta baz aldığım şey bu..
Anneliğimi iyi yapmak için iyi bir kadın olmalıyım.Dibine kadar bir ev kadını..Aşçılıkda bununla bağlantılı elbette..Gelinliğim iyi olmalı ki kızım ailedeki duruşumu bilmeli,görmeli,örnek almalı.İlişkilerimize hayranlıkla bakmalı.
Of ya ne çok hayalim var kızımla ilgili..Valla bu konuda bi an onlara gittim..:asigim:

tabiki iyi bir anne olmalı ..
hayatın başlangıcı annedir aslında ..
bir insan annesinin kucağında dünyaya gözünü açar ..
onu annesi yetiştir ,eğitir ,büyütür ..
o yüzden ii anne olamayn bir insan, ne iyi bir kadın ,ne iyi bir gelin ,ne iyi bir aşçı ve ne ii bir ev hanımı olabilir...
çünkü annelik insana insan olduğunu farkettiren ,karşılıksız sevmeyi öğreten ,bütün iyilik ve güzellikleri kendinde barındrması gereken bir durumm..
herkes ii bir aşçı ,ev hanımı ,gelin v.s. olabilir ama herkes ii bir anne olamaz

bir kadın bunların hepsi olabilir....

ama soru hangisi olabilir değil hangisi olmalı....o yüzden en başta tabiki iyi bir anne olmalı...çocuk yetiştirmek çok önemli zanaat...ve beceri isteyen bi iş....herkes iyi bi aşçı olabilir,zamanla kendini geliştirerek,herkes iyi bir iş kadını olabilir,isterse yine zamanla kendini geliştirerek....herkes iyi bir ev hanımı olabilir,yine isterse...iyi bir gelin olmak ...herkese göre değişir gelinlikteki iyilik kavramı....ama herkes iyi bir anne olamaz bana göre...doğurmak annelikse evet doğurganlığı olan her kadın anne olabilir ama "iyi" bir anne olmak herkesin harcı değil....

psikolojisi sağlıklı bir birey olsun önce..
gerçi bunca soruna saçmalığa rağmen kimsenin psikoloğunun olmaması da ayrı bir ironi ya..
sağlıklı bir bireye rastlasak gözlerimiz yaşaracak... o duruma geldik...

Back