Sizce Betahcg Değerim Normal mi?

aycayavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
4
0
36
Adana
merhabalar,6 haftalık hamileyim 3 gün önce kan tahlili yaptırdım bhcg 176 çıktı.sizce bu değer normal mi??? çok tedirginim yarın doktora gidecem ama korkuyorum ((

tekrar test yaptır bence dra gitmektense 6 haftalık hamılelıkte kalp atımı bıle duyuluyor bazen senın deger 6 haftalıga göre düşük gibi gec döllenme olmus sanırım kese ıcın 1000-3000 arası olması lazım

Ama doktor var gibi görünüyor dedi haftaya tekrar bakicaz dedi
Berika55 hem bi soru soruyorsun, soruna üyelerden biri cevap veriyor ve cevap büyük ihtimalle hoşuna gitmiyor; hem de doktorum hamile olabilirsin dedi diyorsun. Burada yapmak istediğin şey nedir ben anlamadım? Elinde son teknoloji olan doktorun yanıtı seni tatmin etmedi mi yoksa burada ortaya laf atarak ilgi odağı mı olmak istedin?? Millet 90 hcg değeriyle hamile olup olmadığından emin değil, sen 1.19 çıktı değerim diyorsun. Acaba hcg'nin hamile olmayan bir kadında normal olarak 0-2 arasında bir değerde bulunabileceğini bilmiyor musun.?

Cnmya sen regl gününe denk geldin galiba bu ne agrasiflik sunumda belirtiyim dikkat çekmek gibi bi amacinmi var demidsin arkadaşım sen neyin kafasını yasiyosun acaba hayatımda 2 kez beta hcgtesti yaptırdım ve sonuçlardan anlamiyirum doktorum seminde okuyup anladığını gibi sonuca bakarak olabilirsin dedi kesin cvp vermedi bende burda bilen vardır diye yazdım yazıkki anlamadan dinlemeden insani yargiliyosun yazik vallahi yazik

Bu armada tank hamilesinmi demek istedin anlamadim

beta hcg 5-6'nın üzerine çıkmadan hamilesin demiyor aslında doktorlar. sizin ki niye öyle dedi bilemiyorum. inşallah hamilesinizdir. 2 gün arayla test yaptırın, değer 2 katına çıkıyorsa kesin hamilesiniz.

Ama doktor var gibi görünüyor dedi haftaya tekrar bakicaz dedi

Canim bu değer cok küçük. Hamile olman mümkün değil. Doktor nasıl öyle bi sey demis ki? Sen boşuna umutlanma yine de. Tekrar yaptır bakalim ams bence hamile değilsin. Ama insallah hamilesindir..

merhabalar,6 haftalık hamileyim 3 gün önce kan tahlili yaptırdım bhcg 176 çıktı.sizce bu değer normal mi??? çok tedirginim yarın doktora gidecem ama korkuyorum ((
moralini bozmak istemem cnm ama bnce cok düşük ben adetmn geçtiği 3. gun yaptırdım 1126 cıktı ve bunu giderek artması gerekiyo

benimde 19 eylülde 103,3 çıktı.doktor 4-4,5 haftalık hamilesin dedi.son adet tarihi başlangıcım 6 ağustos.geç döllenme olmuş olabilir.korkma moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…