Sizce benmi abartmisim olayı lutfen yorum yaparmisiniz bu olaya?

Gizemlyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
39
-11
3
30
Eski esim bi araba almıştı satan adam bunu dolandirmis kaçmış gitmiş nerde olduğu belli değil eski esimde adamın eski eşiyle konusuyo o adamdan bi haber alırsan haber ver gibisinden telde kayıtlılar birbirlerinde bende eski esime dedim ki barışma asamasindayiz de o kadına konuşma haber etsin haber alirsa yazsin sadece de dedim konuşmalarımız bunlar ama bi yandan da bana diyo imkan olsa ev olsa sana gelirim diyo barışmaya ama? Sizce ben mi abartmisim anlamadığım o kadının eski esimin özel hayatını bilmesinde ne sakınca var siz yorumlayin konuşmayı okuyuplütfen? O beni ben onu napim diyo o gözle bakmıyorum dedi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Demekki mantıklı cvplar alamıyorum o yüzden tekrar paylasmisim
Aynı konuyu tekrar tekrar paylaşmayınız, bir önceki konunuzda size bazı kuralları yazmıştım, rica ediyorum kurallara uyunuz zira üye olduğunuzdan itibaren herkes gibi kurallara uymakla mükellefsiniz.

Aynı içerikle açılmış son konunuz olsun.

Şimdi siz boşanırken birbirinizin eskisi olacağınızı düşünerek boşanmadınız mı? Yani ne bileyim insan önüne bakmak için boşanır. Denedim olmadı der, O sayfayı da kapatır.
Aradan 3 sene geçmiş. Kimin kimle ne yaptığı belirsiz. bunu nasıl sineye çekebileceksiniz?
Siz adama hastalık derecesinde saplantılısınız. Dolandırıldığı şahsın eşiyle dahi konuşmasına tahammül edemiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama böyle hastalıklı bir ilişki ikinizden birinin
1-mezarda
2-hapiste
3-akıl ve ruh sağlığı hastanesine gitmesiyle biter.
Allah size acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…