Barışma asamasindaydik anladinmiEski kocanıza neden bu kadar takıntı yaptınız. Ya bırakın adamın yakasını artık. İstediği gibi yaşar hayatını
Demek ki değilmişsiniz. siz bunu anladınız mı peki ?Barışma asamasindaydik anladinmi
Canım biz barışma asamasindaydik ben soruyla ilgili yorum istedim sen alakasız yorum yapiyosunDemek ki değilmişsiniz. siz bunu anladınız mı peki ?
Siz neden ayrıldınız eşinizden ?Canım biz barışma asamasindaydik ben soruyla ilgili yorum istedim sen alakasız yorum yapiyosun
Algılarımızla oynuyorlarBiz bu konuyu daha önce de okumadık mı?
Demekki mantıklı cvplar alamıyorum o yüzden tekrar paylasmisimBiz bu konuyu daha önce de okumadık mı?
Anlaşamiyoduk ozamanlarSiz neden ayrıldınız eşinizden ?
Bazen sözün bittiği yerde oluyoruz pek tabii. Ondan olabilir mantıklı cevap bulunamaması.Demekki mantıklı cvplar alamıyorum o yüzden tekrar paylasmisim
Bazen sözün bittiği yerde oluyoruz pek tabii. Ondan tm
Şimdi nasıl anlaşıyorsunuz? pek anlaşıyor gibi görünmüyorsunuz. adam size hakaret etmekten çekinmiyor bileAnlaşamiyoduk ozamanlar
Siz sizi destekleyen mesajlar bekliyorsunuz ama buradakiler size ah canım vs yapmaz. Objektif yorumlar yaparlarDemekki mantıklı cvplar alamıyorum o yüzden tekrar paylasmisim
Canım ???Canım biz barışma asamasindaydik ben soruyla ilgili yorum istedim sen alakasız yorum yapiyosun
sevmismi sevmemismi diye sorup duruyorduBiz bu konuyu daha önce de okumadık mı?
Pardon bayan sandımCanım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?