- Konu Sahibi gxoxnxuxl xoxzçelik
-
:roflol: aksam aksam cok güldüm bence takma kafana daha kücük 4 yasindaymis olur böle seyler bizim komsudada ayni sey olmusdu kizi bizden ayrilmak istemiyordu annesi zorla götürüyordu babasina cok düskündür babasi gel kizim ben ise gidiyorum seni bi öpim dedi kiz orali bile olmadi ama artik düzeldi daha cocuk ne yapdigni bilmiyor bence zamanla gecer
4 yasindaki bir cocugun geceleri baska yerde kalmasi bencede uygun degil.
Benim eltimin kizida öyle sayilir 2.5 yasinda annesi saclarini yapmak istiyor yengem yapsin diyormus::1rolleyes:
Annesi soruyormus niye kizim yengen yapsin ben yapiyim iste kizda ama o daha güzel senden anne diyormus.:roflol:
Eltim hic makyaj yapmaz süsüne önem vermez eh bende onun tam tersiyim biraz kokosum galiba o yüzden yavrucak yengem daha güzel diyor! Bana heves ediyor yani.
Takma güzelim ya cocuk iste eltin ilgileniyordur onunla cocuk falanda yok hosuna gidiyordur senin cadinin o yüzden merkali oraya....sırnaşık şey
Kizma annesi gecer gecera.s.
umarım geçer çünkü hayatımda bir eşimi bide kızlarımı çok kıskanıyormuşum onu yeni farkettim..kötükedihüso
canım benım ben olsam bende kıskanırım.slm arkadaşlar size bişey danışcam ya gözüme uyku girmiyo valla doğru karar vereyim diye kaç gündür akla karayı seçiyorum bir ay önce kaynım evlendi kaynım yurtdışında yaşıyor akrabalardan bir kız aldı fakat eşini götüremedi bizim apartmanda kayınvalidemlerle kalıyor şimdilik kızım 4 yaşında gelin geldiğinden beri gözü beni görmez oldu sürekli eltimin yanında dün sabah kalkmıs benden habersizce mutfaktan poşeti alıp dolabındaki bütün kıyafetleri doldurup onlara götürmüş sonra bana geldi anne ben artık yengemle yaşıycam bayramda size gelirim dedi beynimden vurulmuşa döndüm ya gitmesine kalmasına karşı değilim fakat artık sözümüde dinlemez oldu en ufacık bişeyde yengeeee diye ağlamaya başlıyo hatta o kadar ileri gittiki geceleride orda kalmaya başladı yaaa kalkta evlat büyüt 4 yıldır gözümden sakındığım çocuğum ki yanımdan hiç ayırmamıştım kardesiyle arasında bir yaş var doğumda dahi gece yanımda kalmıştı ama şimdi beni istemiyo ya şaka bi yana huyu değiştiya o yüzden kreşe vermek istiyorum doğrumu yapıyorum sizce?klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?