• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Ben baska para vermemeyi istemekle kotu bir insan mi olmus oluyorum?

Cocugumuz yok. Herkes acmis gozunu yemek istiyor. Bu kadarina laf etmedim. Daha da yollayacak.
Birazda çocuk olmadığı için böyle davranıyor da olabilir..Adam ölse, siz ve anne babası mirasçısı olacak..sizden de sizin kendi kardeşlerinize geçecek..Hayattayken vereyim kardeşlerime falan diye mi düşünüyor acaba...

O paraları geri istemeyecek kadar zengin misiniz gerçekten? Ayrıca kök aile anne baba kardeştir sizin ki akrabalar oluyor.
Bu kadar yüksek miktardaki maddi yardım gerçekten çok çok zengin değilsem asla kabul edeceğim bir durum değil. Eşiniz kendi çekirdek ailesini düşünmek zorunda.
Hayir istemiyorum bu kadar yeter diyeceksiniz.

Ay yok artik ya. Ben yemedim al sen ye der gibi. Ne münasebet vereceksiniz. Kuş beyinli oldu bu adamlar iyice.
Gonderdigi kisinin damadi calismiyor. Aramiyor bile is. Zaten gondermis oldugu miktara birsey demedim. Daha da gonderip iyice rahatliga alistiracak derdim bu. Evde calisabilecek baska buyuk 18 yasini gecmis bireyler var ve calismak dusunceleri yok.

Gonderdigi kisinin damadi calismiyor. Aramiyor bile is. Zaten gondermis oldugu miktara birsey demedim. Daha da gonderip iyice rahatliga alistiracak derdim bu. Evde calisabilecek baska buyuk 18 yasini gecmis bireyler var ve calismak dusunceleri yok.
Vermeyelim diyemio musun? Kendini düşünmek kötülükse kötü ol. Kötülükle ilgisi yok darulaceze misiniz siz. Ayrica bankalar böyle ese dosta kepaze olmayalim diye var bi zahmet gidip kredi ceksinler size ne.

O paraları geri istemeyecek kadar zengin misiniz gerçekten? Ayrıca kök aile anne baba kardeştir sizin ki akrabalar oluyor.
Bu kadar yüksek miktardaki maddi yardım gerçekten çok çok zengin değilsem asla kabul edeceğim bir durum değil. Eşiniz kendi çekirdek ailesini düşünmek zorunda.
Hayir istemiyorum bu kadar yeter diyeceksiniz.
Kardesi bu sahis. Bu yuksek meblaglari 6-7 aydir kazaniyor.

Dunyanin ne anlami varmis yardim etmedikten sonra. Ben paraya tapiyormusum:) sanki 10 tane evi arabasi var.

Yardıma ihtiyacı olan görmemiş sanırım bizde orta hallice orta direk aileyiz kusura bakma de kendi evinin sorumluluklarını da bilsin yardımın da bir ölçüsü vardır. Karun değil kocan.
Seni manipüle ediyor suçluluk duygusu yaratarak.

Esiniz enayi net. Siz bol bol para harcayin hatta gizli birikim yapin bence ne yapip edin bunu yapin
O enayi evet,. Ben de safim. Once hayatimizi garantileyelim diye harcama yapmiyorum cok fazla. Dyson aldim elli kere laf etti, ne gerek varmis. Robot supurge almisiz zaten. Normal supurge Dyson yerini tutar mi? Daha hic bilezigim ya da kunyem olmadi biliyor musunuz? Evlenirken de olmadi. Pandora aldim gecenlerde ona bile burunnkivirarak aldik.

Vermeyelim diyemio musun? Kendini düşünmek kötülükse kötü ol. Kötülükle ilgisi yok darulaceze misiniz siz. Ayrica bankalar böyle ese dosta kepaze olmayalim diye var bi zahmet gidip kredi ceksinler size ne.
Demez miyim. Hatta dilimin artik syari kacti. Saygi kalmadi. Simdi tam seytan öldum artik ona gore.

Kardesi bu sahis. Bu yuksek meblaglari 6-7 aydir kazaniyor.
Akraba yazdığınız için oyle cevap vermiştim. Kardeşi olsada farketmiyor, eğer karşilayamayacagi miktarlarda sağlık problemi varsa yardım ederim ama onun haricinde ııııh. Bide çok lüks yapıyorlarmış sanırım, ben kısacağim onlar yiyecek yok öyle şey.
Göndermek istemiyorum dediğinizde eşiniz ne diyor?

Akraba yazdığınız için oyle cevap vermiştim. Kardeşi olsada farketmiyor, eğer karşilayamayacagi miktarlarda sağlık problemi varsa yardım ederim ama onun haricinde ııııh. Bide çok lüks yapıyorlarmış sanırım, ben kısacağim onlar yiyecek yok öyle şey.
Göndermek istemiyorum dediğinizde eşiniz ne diyor?
Insan degilsin seklinde hakaret etti.

Nereden verecekler, hep sen vereceksinn, onlar dusunmedenn cocuk ustune cocuk dunyaya getirecek. Sonra yetmiyor diyecek.
Nereden mi vericek 😃 onlar ne anasının gözüdür. Eşinin gelirinin arttığını ögrenince ne yesek kâr derdine düşmüşler. Ne ladar zor durumda olduklari muamma.

Back