Sizce Ben baska para vermemeyi istemekle kotu bir insan mi olmus oluyorum?

Eşiniz sizinle istişare etmeden böyle bir şey yapması kötü olmuş . 40.000 de az değil . Sonuçta sizin de geleceğini düşünmek zorunda . Tabiiki de yardım etmek çok güzel ama yüklü miktarda yardım cebini sıfıra sıfır yakın yapmak çok yanlış . Eşinizin bu yaptığını yanlış olduğunu güzel bir dille söyleyin .

Yani bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor bekarken nişanlıylen eve uğramaz lar evlenınce ailelerine taparlar! Niye kötü olasınız . Şu zamanda kendi rahatlıkları için başkasının huzurunu bozan kişiler kötü bence. ben doğumumun bir gün öncesine kadar çalıştım iki hamileliğimdede bahçede istifra edip işe gittim sabahları ama benim adam olamadık eski eşim kocasıyla öğlen bire kadar yatan karı koca çalışmayan eski görümceleri geçindirdi ben öğlen sodeksomu evin aylık alışverişi için kullanıp akşama kadar aç gezerken yatan adam malbora sigara içiyordu hani onlarda karı koca çalışsa ama gerçekten yetmese anlarım ama bildiğin öğlen 1 e kadar uyuyan tipler çalışma poposu olmayan...herkes herkesi anlıyor zamanla ama çooookkk geç oluyor herşey için .Anladığım kadarıyla özel sektörde siniz haklısınız ne kadar çalışacağımız belli değil özellikle patron şirketlerinde işten çıkarılmamız malesef ki üstümüzün iki dudak arasına bakıyor. Ama siz şimdi böyle söylerseniz kavga çıkar kötü ilan edilirsiniz en iyisini siz maaşınızı vermeyin eşiniz evi geçindirmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için kendi maaşını kullansın gerisini harcasın dursun taaa ki gerçekleri görüp darbe yiyene kadar siz kendinizin maaşını kendiniz için yatırım yapın. (Hastalık ölüm... Vb durumlar tabiki istisna insan insana herzaman muhtaç)

Evli misiniz? Evliyken bu kadar basit olmuyor. Bir sebep bulup hemen bosanmak.
Evliyim
Kocam aile butcemizi bana danismadan savuruyorsa, ben uyarmama ragmen tinlamiyorsa laf olsun diye yazmiyorum terkederim
Zaten bana danismayan eşe sessiz kalirsam bunu kabullenmis sayilirim
Boyle de evlilik istemem
Bu benim yapacagim sey tabi
Sizi bilemem

Çünkü aileleri evden gidince geline bağlanır korkusuyla saldırıya geçiyor ve yıllarca ilgi görmemiş erkeklerin de ilgiden gözü dönüyor.

Geçen bir video görmüştüm,Tam sözlük
"Babamin parasını en çok harcayan iki kişi
Bir amcam bir ben" gibi bir videoydu. Alttaki yorumlar da sizin çocuğunuzun ağzından çıkma gibi, tonla insan babalarının evdeki rızkı kök akrabasına verdiği anıları yazıp babalarını güzelce (!) Anmislar

Bu kadar zorluğu çekmek yerine neden boşanmadınız. Zincirle bağlanmadınız sonuçta

Geliriniz çok mu? Yani 40bin sizi etkilemezse kendinizi üzmeyin diyeceğim de ondan soruyorum. Eşinizin hali belli,daha da yollayacak diyorsunuz. Bari canınızı sıkmayın ya. Üzüldüm

Huy huy insan var .Sizinki para benim ben kazanıyorum modunda biri....Siz haklı olsamizda o bunu kabul edip size uymaz ki

kendi ailenizi düşünmeniz neden kötülük olsun ki saçmalamayın lütfen.erkekler aile üyelerinden biri para isteyince bunu gurur meselesi yapıp varını yoğunu verme eğiliminde oluyor. ailenizi düşünüp engel olmanızdan daha doğal bir şey olamaz. gidin mahkemeye kısıtlayın eşinizi bu nedir

Kendi Kazandığınız size kalsın her ayda altın vs alın eşinizi gaza getirip arsa yatırımlık ev vs alın 40 bini hibe eden bunları kolaylikla yapar muhtaclarsa ok ama rahat gamsız tiplerse sizi banka olarak görmeye devam eder

Madem eşin bu kadar bonkör, parası cebinde dursun istemiyor, e o zaman sen harca?? Kocan borç alıp yardım etmiyor ya, demek ki para ona fazla geliyor, harca. Sürekli bir şeyler iste fırsat verme kapıya yönelmesine. Sana “yok” diyip elaleme “hemen canım” diyorsa da böyle kocayla işin olmasın. Bir şeyden 1 alıyorsan artık 3 al. Haftada bir et yiyorsan iki gün ye. Sorunca da yok yetmiyor de. Sevmediğin giymediğin kıyafetlere çamaşır suyu dök üzülmüş gibi git yanına de ki ay kıyafetlerim çamaşır suyu olmuş banyoda. Yardımcı ol da yeni bir şeyler alalım haftasonu bana adam milletin değerini harcadığı parayla özdeşleştirmiş işte görmüyor musun sana şeytan kötü kalpli bile diyebiliyor çünkü diğer tarafa para harcamış onların değeri yücelmiş. E sana da harcasın o zaman sen de değerlen

Adamı çeşitli bahanelerle yol yatırım yap daha ne denir ki? Madem boşanmaya gönlün yok zoruna da gidiyor böyle yapacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…