- Konu Sahibi Vinaceylan
-
Eşiniz sizinle istişare etmeden böyle bir şey yapması kötü olmuş . 40.000 de az değil . Sonuçta sizin de geleceğini düşünmek zorunda . Tabiiki de yardım etmek çok güzel ama yüklü miktarda yardım cebini sıfıra sıfır yakın yapmak çok yanlış . Eşinizin bu yaptığını yanlış olduğunu güzel bir dille söyleyin .Merhabalar herkese,
Bana lutfen yardimci olsun. Esim birinci derece bir akrabasina akrabasina toplamda 40.000 tl para yolladi. Hala yollamak istiyor cunku zor durumdalar diye dusunuyor. Kizlar devir belli. Biz de daha anca kazaniyoruz. Ben tutumlu bir insanim, bu akrabasi cok rahat yasayan insanlar. Rahat yasamaktan zor durumdalar zaten. Ev ekonomisi diye bir sey bilmiyorlar. Ama iyi acindiriyorlar. Sigaraya daha para buluyorlar.
Diyecegim o ki evlilik cok zormus. Evelenecek olanlar 10 kere degil bin kere dusunun. Ailesine iyi bakin. Ailesini sevemezsiniz hayat izdirap olabilir.
Ben cook zorluk cektim. Tek odali evlerde senerce yasadim bu adamla. Ben herkesin kendi ayaklari uzerinde durmayi ogrenmesi gerekli diye soyledigimde, kotu kalpli seytan kalpli oluyorum
Gercekten gucum kalmadi. Evlilikte kafam uyusmasi cok onemli. Hayat enerjim bitti. Sizce Ben baska para vermemeyi istemekle kotu bir insan mi olmus oluyorum?
Merhabalar herkese,
Bana lutfen yardimci olsun. Esim birinci derece bir akrabasina akrabasina toplamda 40.000 tl para yolladi. Hala yollamak istiyor cunku zor durumdalar diye dusunuyor. Kizlar devir belli. Biz de daha anca kazaniyoruz. Ben tutumlu bir insanim, bu akrabasi cok rahat yasayan insanlar. Rahat yasamaktan zor durumdalar zaten. Ev ekonomisi diye bir sey bilmiyorlar. Ama iyi acindiriyorlar. Sigaraya daha para buluyorlar.
Diyecegim o ki evlilik cok zormus. Evelenecek olanlar 10 kere degil bin kere dusunun. Ailesine iyi bakin. Ailesini sevemezsiniz hayat izdirap olabilir.
Ben cook zorluk cektim. Tek odali evlerde senerce yasadim bu adamla. Ben herkesin kendi ayaklari uzerinde durmayi ogrenmesi gerekli diye soyledigimde, kotu kalpli seytan kalpli oluyorum
Gercekten gucum kalmadi. Evlilikte kafam uyusmasi cok onemli. Hayat enerjim bitti. Sizce Ben baska para vermemeyi istemekle kotu bir insan mi olmus oluyorum?
Eşiniz ne cömertmiş böyle. Baya iyi kazanıyor heralde?Geri istememek uzere yolluyor. Sadaka niyetine. Sadece bir ev bir arabamiz var.
Adam sizi insan yerine koymayıp parayı savuruyor.Evli misiniz? Evliyken bu kadar basit olmuyor. Bir sebep bulup hemen bosanmak.
Amcasidir. Herkes elini taşın altına koysun. Calismiyormu para yollayacagi şahıslar. Ben derdimki eşime zekat ve fitre alarak hesaplayıp gönderelim.Kardesi, annesi babasi olsa bir sey demeyecegim.
EvliyimEvli misiniz? Evliyken bu kadar basit olmuyor. Bir sebep bulup hemen bosanmak.
Çünkü aileleri evden gidince geline bağlanır korkusuyla saldırıya geçiyor ve yıllarca ilgi görmemiş erkeklerin de ilgiden gözü dönüyor.Yani bu erkekleri anlamak gerçekten çok zor bekarken nişanlıylen eve uğramaz lar evlenınce ailelerine taparlar! Niye kötü olasınız . Şu zamanda kendi rahatlıkları için başkasının huzurunu bozan kişiler kötü bence. ben doğumumun bir gün öncesine kadar çalıştım iki hamileliğimdede bahçede istifra edip işe gittim sabahları ama benim adam olamadık eski eşim kocasıyla öğlen bire kadar yatan karı koca çalışmayan eski görümceleri geçindirdi ben öğlen sodeksomu evin aylık alışverişi için kullanıp akşama kadar aç gezerken yatan adam malbora sigara içiyordu hani onlarda karı koca çalışsa ama gerçekten yetmese anlarım ama bildiğin öğlen 1 e kadar uyuyan tipler çalışma poposu olmayan...herkes herkesi anlıyor zamanla ama çooookkk geç oluyor herşey için .Anladığım kadarıyla özel sektörde siniz haklısınız ne kadar çalışacağımız belli değil özellikle patron şirketlerinde işten çıkarılmamız malesef ki üstümüzün iki dudak arasına bakıyor. Ama siz şimdi böyle söylerseniz kavga çıkar kötü ilan edilirsiniz en iyisini siz maaşınızı vermeyin eşiniz evi geçindirmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için kendi maaşını kullansın gerisini harcasın dursun taaa ki gerçekleri görüp darbe yiyene kadar siz kendinizin maaşını kendiniz için yatırım yapın. (Hastalık ölüm... Vb durumlar tabiki istisna insan insana herzaman muhtaç)
Ona da deyin. Ben derim. Kimseyi besleyecek zaman değil herkes bir zahmet çalışsın.Kardesi, annesi babasi olsa bir sey demeyecegim.
Merhabalar herkese,
Hayat enerjim bitti yazmışsınız. Daha ne sebep arıyorsunuz ki boşanmak için?Evli misiniz? Evliyken bu kadar basit olmuyor. Bir sebep bulup hemen bosanmak.
kendi ailenizi düşünmeniz neden kötülük olsun ki saçmalamayın lütfen.erkekler aile üyelerinden biri para isteyince bunu gurur meselesi yapıp varını yoğunu verme eğiliminde oluyor. ailenizi düşünüp engel olmanızdan daha doğal bir şey olamaz. gidin mahkemeye kısıtlayın eşinizi bu nedirMerhabalar herkese,
Madem eşin bu kadar bonkör, parası cebinde dursun istemiyor, e o zaman sen harca?? Kocan borç alıp yardım etmiyor ya, demek ki para ona fazla geliyor, harca. Sürekli bir şeyler iste fırsat verme kapıya yönelmesine. Sana “yok” diyip elaleme “hemen canım” diyorsa da böyle kocayla işin olmasın. Bir şeyden 1 alıyorsan artık 3 al. Haftada bir et yiyorsan iki gün ye. Sorunca da yok yetmiyor de. Sevmediğin giymediğin kıyafetlere çamaşır suyu dök üzülmüş gibi git yanına de ki ay kıyafetlerim çamaşır suyu olmuş banyoda. Yardımcı ol da yeni bir şeyler alalım haftasonu banaMerhabalar herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?