Sizce bebek var mı ?

Ben yakınıma bebek yok demedim ki buraya yazdım kimsenin anlayamadığı da bu işte
Arkadaşım ben yakınına bebek yok dedin demiyorum buraya sorarken bence bebek yok diyosun ya onu soyluyorum o yüzden tepki alıyosun senceyle benceyle olmuyor bu işler yakınının gebeligi insallah saglikli ilerler ve kucagina alır 8 9 haftaya kadar bekliyor doktorlar kalp atisi icin bebek gelisimi icin kiminin gelisimi geriden geliyor kiminin kalp atisi gec duyuluyo belli olmuyo yani

Anlaşılan benim konuşmam buradaki herkes tarafından tuhaf karşılanmış kanama olmuş sabah diye de belirttim ona yorum yapan olmadı üslubuma takıldı herkes iki ultrason görüntüsüne bakarak kendimce yorum yaptım ne kadar da cevap verip sert çıkmaya meraklı insan varmış burada bende ona şaşkınım

Yorumları okuyana kadar ben de arkadaşınıza bebek yok dediniz sandım. 5 haftada genellikle başlangıçta kese ve ardından yolc sac gözüküyor. Ancak embriyo henüz çok çok küçük olduğundan ultrason ile görülemeyebiliyor. O yüzden bu haftada henüz arkadaşınız görmemiş olabilir, siz yine de onun kendisini sizinle karşılaştırmasına izin vermeyin. İnsan ister istemez yakın birinden kanıt bekliyor, emin olmak istiyor. Kanama da yerleşme kanaması olabilir. Kalp atışı da nadir de olsa 5. haftanın sonlarında, 6. hafta itibariyle alınıyor. 8. haftaya kadar uzayanlar da olabiliyor. Biraz daha beklemek sabretmek lazım.

Çok teşekkür ederim yazdığımı net anlayabilen birisi çıktı çok şükür suçlamak yada yermek yerine yorum yaptığınız için gerçekten teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…