Merhaba 27 Şubatta Hcg (Hamilelik testi) yaptırdım sonuç (2403,65 Pozitif) çıktı. Dün doktora gittim karından ultrasonuma baktı birşey görmediğini belirtti alttan muayene edeceğini söyledi bana da tembih etmişlerdi alttan muayene olma zarar görür bebek diye doktoruma söyledim bu durumu kendisi hiçbir şekilde zararı olmadığını belirtti baktı falan 4mm bir kese gördüğünü ve 19mm bir kistim olduğunu söyledi yarın yani bugün için tekrardan HCG TESTİ yaptırmamı söyledi ilaç olarak Progestan ve DioFol ilaçlar verdi. Kafama takılan konu HCG Testim yüksek fakat kese 4mm şimdi ben hamile miyim? Değil miyim?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
SİZCE BEBEK VAR MI ?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.688
- 133
- 33
- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Hmm çok teşekkür ederim inşallah o günleri de görürüm :)Hamilesin canim hayirli olsun 5000leri bulunca karindan gorunur o yuzden alttan bakmislardir
1,5 senedir uğraşıyoruz haptı iğneydi aşılamadıydı hiçbir şekilde yanıt alamıyordum hiçbir sorunumuz da yokken oluyor bu durum ve hiç beklemediğimiz bir şekilde gelişti doğal olarak insan heyecanlanıyor merak içinde oluyor daha fazla üzülmek istemiyorumNiye bu kadar acele edip strese giriyorsunuz biraz daha yükselsin karından görünecek hale gelsin.
- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Bende 3 yıl bekledim kan takibi yaptım kalp sesi duyulacak hale gelene kadar gİrmedim ultrasona her şeyi bir aradan çıkarayım tekrar tekrar strese girmeyim dedim. Yoksa her seferinde yok kese küçük yok kese boş bilmem kalp sesi yok hep aynı muhabbetler oluyor.1,5 senedir uğraşıyoruz haptı iğneydi aşılamadıydı hiçbir şekilde yanıt alamıyordum hiçbir sorunumuz da yokken oluyor bu durum ve hiç beklemediğimiz bir şekilde gelişti doğal olarak insan heyecanlanıyor merak içinde oluyor daha fazla üzülmek istemiyorum
Hamilesin canim hayirli olsun 5000leri bulunca karindan gorunur o yuzden alttan bakmislardir
Hcg testini yaptırdım sonuç 6757,93 çıktı şükürler olsun doktorum çok iyi %200 artış var haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi
Bende 3 yıl bekledim kan takibi yaptım kalp sesi duyulacak hale gelene kadar gİrmedim ultrasona her şeyi bir aradan çıkarayım tekrar tekrar strese girmeyim dedim. Yoksa her seferinde yok kese küçük yok kese boş bilmem kalp sesi yok hep aynı muhabbetler oluyor.
Anladım canım peki şimdi durum nedir ?
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Bende ilk kaybımdan sonra hafta hafta doktora girmek istemeidm . Kan testi bile yaptırmadım .
6+2 de doktoruma gittim .
Açıkcası kese falan göremicem diye aklım çıktı
Ama hem kesemizi hem bebeğimizi hemde kalp atışımızı gördük elhamdüllillah. .
Doktorum sesinide dinletti daha çok erken oldugu için derinden miniğimi duyduk ..
Rabbım size ve bu anı bekleyen herkese nasip etsin
Doktorum sesinide dinletti daha çok erken oldugu için derinden miniğimi duyduk ..
Bende ilk kaybımdan sonra hafta hafta doktora girmek istemeidm . Kan testi bile yaptırmadım .
Çok iyi anlıyorum bende aşılama yaptırmıştım çok olumlu konuştular çok inanmıştım ama gebelik olmadı çok üzülüyordum bebek görünce ağlıyordum sonra bu ay hatta adet olmak için hap içtim baya geçti midem bulandı eczaneden test aldım pozitif çıktı sonra hamile olduğumu öğrendim süpriz oldu şükürler olsun Allahıma Hamile kalmak isteyen arkadaşlarıma şunu söylemek isterim hep dua edin özellikle “MERYEM SURESİNİ”okuyun
- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Salı gecesi Doğum yaptım çok şükür:))Anladım canım peki şimdi durum nedir ?
Aaa süperr haber çok sevindim canım Allah analı babalı sağlıklıca büyütmeyi nasip etsin inşallahSalı gecesi Doğum yaptım çok şükür:))
- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
Canım bende bir düşük yaptım. şimdi aşırı silik bir çizgi ile hamilelik gördüm. bu akşam kan testi yaptırayım diyorum adetim de cumartesiye denk geliyor. Doktor teste görünce hemen gel ilaç başlayalım demişti. kafam karıştı ne yapmalıyımBende ilk kaybımdan sonra hafta hafta doktora girmek istemeidm . Kan testi bile yaptırmadım .
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Eğer doktorun ilaç başlayalım dediyse tabı kı hemen git ,Canım bende bir düşük yaptım. şimdi aşırı silik bir çizgi ile hamilelik gördüm. bu akşam kan testi yaptırayım diyorum adetim de cumartesiye denk geliyor. Doktor teste görünce hemen gel ilaç başlayalım demişti. kafam karıştı ne yapmalıyım
Biz ilaç başlamayacağımız için ben geç gittim
- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
3 kez test yaptım hepsinde çok silikte olsa çıktı. yanılmıyorumdur değil mi. ve kan testi yapsam akşam çıkar mı. erken gebelik testi değil normaldi. yumurtlamaya göre 2 gün var bata. normal döngüme göre 6 8 gün arasıEğer doktorun ilaç başlayalım dediyse tabı kı hemen git ,
Biz ilaç başlamayacağımız için ben geç gittim
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Sen ilk önce kan testi yaptır .3 kez test yaptım hepsinde çok silikte olsa çıktı. yanılmıyorumdur değil mi. ve kan testi yapsam akşam çıkar mı. erken gebelik testi değil normaldi. yumurtlamaya göre 2 gün var bata. normal döngüme göre 6 8 gün arası
Sonra sonuc çıksın , 1 gün ara verip tekrar kan ver .
Sonra doktordan rabdevu al artışa baksın doktorun
- 7 Ocak 2019
- 300
- 268
- 18
öyle yapayım canım çok teşekkürler.Sen ilk önce kan testi yaptır .
Sonra sonuc çıksın , 1 gün ara verip tekrar kan ver .
Sonra doktordan rabdevu al artışa baksın doktorun
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Rica ederim şnşallah sağlıkla devam etsinöyle yapayım canım çok teşekkürler.