Sizce barışmayı mı düşünüyor?? Tekrar eski günlere dönebilir miyiz acaba??

ayrılmayı düşünüyorum, ayrılmak için yeterince sebep var...... bana güveni yok, ben beklentilerine uygun bi kız değilim ve bunu saklayarak ömür boyu onu da kendimi de kandırmaya hakkım yok.... birşeyleri sakladıkça, ilişkiye yalan bulaştıkça anladım ki ilişki de hayır kalmıyor.... Babamla erkek kardeşimde istemiyor zaten ve çok katılar bu konuda...... tek sevmekle olmuyormuş anladım......

internete girememiştim vakit bulamadım..... eleştiriye açık olmasam konu açmazdım.....

heh çok şükür diyesim geldi
sana güvenmesini geçtim ne hakla vuruyor ağzına kurdelam
kendini de bu kadar suçlama bak baban da abin de istemiyorlarmış onların da bir bildiği vardır
hayırlısı...

Kızlar şimdi birşey diycem belki kızacaksnz barıştım.....
Ayrılmayı ayrılık konuşması yapmayı düşünüyordum ve dün buluştuk... hiç o konulardan birşey açmadı dün gece ve çok romantikti... Dayak konusunda özür diledi ama bi daha tekrarlarsa bitirmek istyorum....

günaydın.. biliyodum böyle olacağını.. fazla sölencek bişey kalmadı.. bu da senin kararın
inş. bir daha tekrarlamaz.. çok mutlu olman dileğiyle...

tabi sen de haklısın ayrılman için kesin ondan emin olman gerekir. yoksa pişmanlık da yaşayabilirsin. o yüzden devam et ve onu izle. birgün ayrıldığına hiç pişman olmayacak kadar üzeceği günü bekle. ne demiş hz. muhammed: DAĞLARIN YER DEĞİŞTİRECEĞİNE İNANIN DA İNSANLARIN HUY DEĞİŞTİRECEĞİNE İNANMAYIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…