ağzıma sert bi şekilde vurdu derken... galiba kendini aslan terbiyecisi zannetti. seni de terbiye etmeye çalışıyor. bak aynı yaştayız ve bu çocuğu hiç normal bulmadım ben . demedi deme
bence bu çocuk tam bi psikopat derhal terketmelisin.
Benim tek anladığım sen kendine değer vermiyorsun, ki bu psikopatın sana yaptıklarını normal karşılıyorsun. Herkes hakettiği yere varır. Sen kendine değer vermezsen, başkası hiç vermez. Bunlara izin verme. Sanma ki sen böyle yaptıkça değerin, kıymetin artacak. Aksine seni köreltip değersizleştirmek istiyor. Bir süre sonra onsuz birşey yapamamaya başlayacaksın. Sen kendine güvenini yitirmişsin. Kendini sevmeyeni başkası da sevmez. Bence sen kendini sevmiyorsun arkadaşım, kusura bakma. Kendini sevseydin ağzına vurmasına müsade etmezdin.
Ben sana arama demiştim. Bence onunla görüşerek onsuz yapamayacağın izlenimini vermişsin. Şimdi de facebook şifreni vermişsin. İnsanın özeli olmalı arkadaşım. Bu senin eşin bile değil, ki ben eşime bile vermiyorum şifremi. Sen o şifreyi vererek "benim hayatıma müdahale edebilirsin" demek istemişsin. O da hemen profil resmini değiştirmiş. Senin annen baban bile şifreni bilmezken o kim oluyor da tüm bunları yapmaya kendinde hak buluyor anlamadım. Bu kadar taviz niye? Kendinde bir eksik mi görüyorsun da bu kadar taviz veriyorsun? Senin hiç mi değerin yok?
Kusura bakma biraz acı söylüyorum ama birinin seni kendine getirmesi lazım. Bundan koca değil sevgili dahi olmaz, kusura bakma.
hem sana vuruyor hem de hakaret ediyor. valla ben eski sevgilimi hakaretleri yüzünden terketmiştim ve bi keresinde de koluma ve dizime vurmuştu. böyle aşk sevgi olmaz. seven adam sevdiğinin üzerine titrer. bu adamla evlenirsen evlenince seni döver diyim ben
peki kızlar ben bi yalan söyledim ve isteyerek söylemedim.... özür diledim.... dayak bile yedimküçüldüm iyice...... ben bu kadar büyük bi hata mı yaptım
peki kızlar ben bi yalan söyledim ve isteyerek söylemedim.... özür diledim.... dayak bile yedimküçüldüm iyice...... ben bu kadar büyük bi hata mı yaptım
Yasin 25 ama ilk yazdigin bes alti yorumu okudumda liseli gibi yasiniza hic yakistiramadim agziniza tokat yemek hosunuza gitmis ama yarin obur gun tekme tokat seklinde olursa aglarsiniz
Birax olgun olun cocuk degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?