Sizce barışmayı mı düşünüyor?? Tekrar eski günlere dönebilir miyiz acaba??

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
yine aynı kişiyle ilgili bi başka konu :))) KK üyeleri benden bıkacak :) Ama çaresizim aşk acısı çekiyorum... Benim görüştüğüm kişiyle yaklaşık 4 gün önce bi problem oldu ayrıldık daha doğrusu beni terketti... suçluydum ama ondan birşeyleri saklamakla suçluydum.. eski sevgilim beni arayodu bende hat değiştrcktim nasılsa bilmesine gerek yok diye sakladım ama onun yanında msj attı bende mesajı sildim.. fakat o çoktan mesajı görmüş silerken ve bende itiraf etmek zorunda kaldım... itiraf edemedim neden benden sakladın diecekti bende yalan söyledim o an panikle bi arkadaş falan deyip elime yüzüme bulaştı.. tabi inanmadı ve zarzor itiraf ettim ama tabi öncesinde biraz yalan söylemiştim ve bu benim eski erkk arkadaşımı aradı ne konuştular bilmiyorum sonra bana epey laf söyledi ve bende yalan söylediğim için mahçuptum ona yüzüne bakıp tek kelime edemedm saatlerce onun sitemlerini dinledim dinledim sustum.. sonra beni terketti gitti.... sonra ben msj atıp özür diledim çok katı cvp lar verdi olumsuz cvp lar kesinlkle geri dönüşü yokmuş,onun için yalan ın affı olmazmış... sonra bi iki gün üztüne düşmedim.. dün face den uzun bi msj attım neden yalan söylemek zorunda kaldığımı ve çok çok özür diledim... ne kadar mahçup olduğumu söyledim.. bi de bu o gün beni terketiği gün bana bi daha karşıma çıkma... artık ben seninle sevgili olamm eskisi gibi olmaz senle görüşsem bile evleneceğim kız gözüyle bakıp görüşmem ciddi görüşemm abi gibi arkadaş gibi olur falan dedi... bi de bana eski erkk arkadaşınla yatıp kalktın mı seni neden unutamıyor hala dedi.... çok ağır laflar etti.... şimdi işte dün benm face den yazdığım 6 sayfalık (A4 kağıdıyla 6 sayfa :) mesajı okumuş ve sonra bana dün cvp yazdı faceden.. onu çok kırdığımı gözünün içine bakabaka neden yalan söylediğimi onu çok üzdüğümü falan söyledi.. bende hata ettim pişmanım özür dilerim dedim ve sende bana ağır laflar ettin... insan bu sebepten ötürü kırılır ama terketmez sonuçta seni aldatmadım.. bi gerçeği sakladım o da üzülmemen için kendi yöntemlerimle hallederim diye düşündüm dedim... sonra biraz birşeyler söyledi bende kaçan kovalanır taktiğini uygulamak istedim ve çok uzadı bu mevzu artık sen istesen de ben istemiyorum seni tmm bi yalan yüzünden böyle oldu hatalıyım ama sen de bana çok ağır laflar ettin artık bu ilişkinn yürüyeceğini zannetmiyorum dedim.. ben geri çekilince hemen yazmaya başladı gel yüzyüze konuşalım demeye başladı.... bende bugün sabah msj attım bugün müsaitsen geleyim dedim denize gidecekmiş 10 a kadar geleblrsen gel dedi bende akşam dönüşte geleyim dedim sen bilirsn dedi.. bende denize gideceğim belli değil ben denize gidersem akşam geç gelirim artık yarın konuşurz dedim.. beraber gidelim denize dedi bende arkadaşa söz verdim dedim... ben gel diyorsam geleceksn dedi... ben de sana ii eğlenceler görüşürz dedim... o da eğer gelmezsen görüşmeyiz ve beni rüyanda görürsün tatlı uykular yazmış... bende sanada tatlı uykular o zmn yazdım.. kızlar sizce bu ne demek oluyor.. benle beraber denize gitmeyi neden istyor olablr?? Barışmayı mı düşünüyor yoksa arkadaş olarak mı?? sizce bizim barışma durumumuz var mı??

ben onu çok seviyorum onunla tekrar eskisi gibi olmak istyorum... olur mu dersiniz?? Bu insan a hata yaptığında kestirip atıyor... ama beni sevdiğini de biliyorum.. ama o öyle biri ki kalbine taş bağlar gene affetmez beni diyordum biraz yumuşamış gibi gördüm ve buna sevindim... sizce bu işin sonu ne olur??

bal gıbı var :) ama sen uzatma arık denıze gıdın beraber vakıt gecırın sen uzatırsan oda ınada bındırır ısı sevıyosan ustune gıtme artık ılımlı yaklas.

bana senle görüşsem de bundan sonra arkadaş gi abi gibi görüşürüm, evleneceğim kız gözüyle bakamm senle ciddi anlam da görüşmem dedi bana... yoksa benle layloylom takılmak için mi görüşmek istyor intikammı almak istyor

ben su eskı sevgılınle yattın nıyew unutamıyosun lafına taktım bıde evlenılcek gozuyle bakamam lafına. Sen sevıyosun onu bellı herhalınden. Belkıde sınıırle soylemıstır bunları. Gıt bakalım yanına sen davranıslarından anlarsın zaten nasıl davranman gerektıgını

bence kesinlikle sen istersen barışırsınız kendini biraz geride tut ve kaçan kovalanır taktiğine devam et sağın solun belli olmasın bi yüz ver bi veme bak görürsün nasıl barışıyorsunuz

daha önce beraber denize girmiş miydinz? amacı sadece eğlenmek değildir umarım. bence onun dediği yere git ama çok sıcak davranma, yüzgöz olma. ayrılmak istiyordun ne oldu birden bire? tekrar barışmak mı istiyorsun diye sor

6 sayfalık mektuptan sonra umurumda değilsin konuşmaları pek inandırıcı olmamıiş ama:))))
neyse önümüze bakalım biz:)))
galiba gitttin ama bence gitmemeliydin..daha ağırdan al..bırak konuşmak için o uğraşsın..evet hatalıydın ama bir kere yazdın inanmıyorsa bırak biraz serbest kalsın düşünsün..ama siz yerinizde duramıyorsunuz muhtemelen ya beni unutursa ya şu ya bu gibi düşünceler beyinde uçuşuyor..
bu arada yaş kaçtı acaba...
neyse umarım sonuç ii olur...
haber ver:))))

kaçan kovalanıyor taktiği her zaman işe yarıyo ya o seni hala seviyo kıskanıyo

gittim konuşmaya ama denize gitmedim akşam gittim evine... çok kırgındı hiç onu öyle bitkin görmemştim... çok da bakımsızdı saçı sakalı birbrine karşmş normalde bakımlı biridir... ben özür diledim tekrar... biraz dil döktüm ama biraz da kendimi ağırdan sattım... zamana ihtiyacı olduğunu söyledi

biraz kırıcı oldu.. hatta ağzıma tokat bile attı... gıkımı bile çıkaramadım.. kaç kez attı.. yalan söylediğim için ağzıma çok ağır bi tokat attı... bana ağır şeyler söyeldi.. ben yine gık etmedim...

sonra sen bilirsn dedim... gidiyorum iyi düşün dedim ... kapıdan çıkarken de bana kendine iyi bak dedi ve gözlerime derin derin baktı ve öptü beni sonra da mahçup mahçup yüzüme bakıp kapıyı açtı sonra gittim... face şifremi falan aldı benm face ye girmiş. dökümlere falan bakmış ben bi kaç kez şu ayrıldığım kişinin profiline bakmıştım görmüş bana çok laf saydı gene.... face de ne kadar msj varsa herşeyi silmiş.. profil resmime bayrak resmi koymuş... ve face ye bi daha girmek yok dedi dondurdu...

ağzıma sert bi şekilde vurdu derken... galiba kendini aslan terbiyecisi zannetti. seni de terbiye etmeye çalışıyor. bak aynı yaştayız ve bu çocuğu hiç normal bulmadım ben . demedi deme

Eve ne zaman hapsedecekmiş? Diğer yalanın ortaya çıkınca mı?

evet hayatıma el koydu resmen.. face açamıyorum... dışarı çıkınca haber etmek zorundayım mümkünse onun iş yerine gidip görünücem... sabah hastaneye gittim dönüşte buraya uğramadan geçme dedi.. uğradım.. çalıştığı kurumda insanların içinde bana bu işi düzelt baban o çocuğu pişman etsin diyor..........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…