ben çok yakıştırdım esmer güzeli olmuşsun maşallahuzun saça siyah çok yakışıyor zaten ayrı bir hava katıyor çok güzel olmuş
Saçımı boyayacağım istediğim tonu yakalayamıyorum ve saçımda birkaç renk var şuan yakalamam da zaten zor olacak , sanırım mecburen koyulaştıracağım,sizce yakışıyor mu bana siyah yada koyu kumral tonları mı yapmaya çalışayım ne dersiniz?( bu arada gözlerim ela,kaşlarım seyrek ama koyu,fotoğrafta bellidir gerçi ama ten rengim çok koyu sayılmaz)
siyah yakisir diye düsünüyorum ama iyi düsünmen lazim siyah zor bir renk üstüne birdaha boya tuturamayabilirsin
Bakır tonları sizde güzel duracaktır.
bronz kahveler,ışıltılı kahveler denilen seriler de bence gayet uyumlu olur ten ve göz renginize.... kaşlar ve kirpikler bu tonlamalrdan koyu kalacağı için bir avantaj elde etmiş olursunuz....kirpiklerin ve kaşların saç renginden çok aşırı olmasa da, daha koyu olması daha güzel oluyor,,,,yada benim göz zevkim öyle,ne biliym...
canım siyah çok sert gösteriyo insanı yapay duruyo yani koyu kestane düşün bence. sana da çok yakışır.
balköpüğü sana harika olur bence... saçlarını da dalgalı yap.. hatun akaaar
Saçımı boyayacağım istediğim tonu yakalayamıyorum ve saçımda birkaç renk var şuan yakalamam da zaten zor olacak , sanırım mecburen koyulaştıracağım,sizce yakışıyor mu bana siyah yada koyu kumral tonları mı yapmaya çalışayım ne dersiniz?( bu arada gözlerim ela,kaşlarım seyrek ama koyu,fotoğrafta bellidir gerçi ama ten rengim çok koyu sayılmaz)
canım bence çok yakışmışşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?