• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bana siyah yakışmış mı?

ben çok yakıştırdım esmer güzeli olmuşsun maşallah:nazar:uzun saça siyah çok yakışıyor zaten ayrı bir hava katıyor çok güzel olmuş:71:

ben çok yakıştırdım esmer güzeli olmuşsun maşallah:nazar:uzun saça siyah çok yakışıyor zaten ayrı bir hava katıyor çok güzel olmuş:71:

çok teşekkür ederim,iyi motive oldum böyle olumlu yazılanlanları okuyunca,tekrar teşekkür ederim:71:

siyah yakisir diye düsünüyorum ama iyi düsünmen lazim siyah zor bir renk üstüne birdaha boya tuturamayabilirsin

Saçımı boyayacağım istediğim tonu yakalayamıyorum ve saçımda birkaç renk var şuan yakalamam da zaten zor olacak , sanırım mecburen koyulaştıracağım,sizce yakışıyor mu bana siyah yada koyu kumral tonları mı yapmaya çalışayım ne dersiniz?( bu arada gözlerim ela,kaşlarım seyrek ama koyu,fotoğrafta bellidir gerçi ama ten rengim çok koyu sayılmaz)

bronz kahveler,ışıltılı kahveler denilen seriler de bence gayet uyumlu olur ten ve göz renginize.... kaşlar ve kirpikler bu tonlamalrdan koyu kalacağı için bir avantaj elde etmiş olursunuz....kirpiklerin ve kaşların saç renginden çok aşırı olmasa da, daha koyu olması daha güzel oluyor,,,,yada benim göz zevkim öyle,ne biliym...:21:

siyah yakisir diye düsünüyorum ama iyi düsünmen lazim siyah zor bir renk üstüne birdaha boya tuturamayabilirsin

evet siyahı çok kullandım bilirim açmaya çalışmanın ne demek olduğunu,kararımı verdim koyu kumral yapıp ileriki zamanlar için kendime açık kapı bırakmayı düşünüyorum,hem koyu olur ama siyah gibi zor bir renk olmaz:61: çok reşekkür ederim yorumunuz için beğenmenizede sevindim:42:

Bakır tonları sizde güzel duracaktır.

aslında bende öyle düşündüm zaman zaman ama inanın o kadar bıktım ki artık saç boyamaktan bakır evet iddialı hoş duran bir renk ne var ki çabukta akıyor artık bende o sabır kalmadı,çok saol yorumun için stllex,yinede aklımın bir köşesinde bulunacak bu fikir:42:

bronz kahveler,ışıltılı kahveler denilen seriler de bence gayet uyumlu olur ten ve göz renginize.... kaşlar ve kirpikler bu tonlamalrdan koyu kalacağı için bir avantaj elde etmiş olursunuz....kirpiklerin ve kaşların saç renginden çok aşırı olmasa da, daha koyu olması daha güzel oluyor,,,,yada benim göz zevkim öyle,ne biliym...:21:

bende hep o terddütteydim acaba kaş rengime gidermi o tonlar diye ama yinede boyayacağım dedim ama olmuyor ,saçımdaki renk cümbüşünden dolayı heryerini bir tona getirecek koyu bir renk yapmak zorundayım malesef,kışkırtıcı kahve aldım az bir tutamda denedim ama çok tuhaf bir renk çıktı,çok koyuda olmadığından kapatmadı saçı malesef:59:,çok teşekkür ederim önerin için lys:42:

canım siyah çok sert gösteriyo insanı yapay duruyo yani koyu kestane düşün bence. sana da çok yakışır.

evet haklısınız kesinlikle, o tarz renkleri koyu kestane koyu kumral gibi renkleri düşünerek koyu kumral boya aldım :61: çok teşekkür ederim hanımsultan yorumun için:42:

aa bu arada karar verdim ve koyu kumral boya aldım ,herkese çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için:71:

Saçımı boyayacağım istediğim tonu yakalayamıyorum ve saçımda birkaç renk var şuan yakalamam da zaten zor olacak , sanırım mecburen koyulaştıracağım,sizce yakışıyor mu bana siyah yada koyu kumral tonları mı yapmaya çalışayım ne dersiniz?( bu arada gözlerim ela,kaşlarım seyrek ama koyu,fotoğrafta bellidir gerçi ama ten rengim çok koyu sayılmaz)

canım bence çok yakışmışşşşşşş:1:

Back