• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bana siyah yakışmış mı?

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
Saçımı boyayacağım istediğim tonu yakalayamıyorum ve saçımda birkaç renk var şuan yakalamam da zaten zor olacak , sanırım mecburen koyulaştıracağım,sizce yakışıyor mu bana siyah yada koyu kumral tonları mı yapmaya çalışayım ne dersiniz?( bu arada gözlerim ela,kaşlarım seyrek ama koyu,fotoğrafta bellidir gerçi ama ten rengim çok koyu sayılmaz)

koyu kızıl denemeyi düşünmezmisin.. atraktif yapar bence... karar yine de senin ama fazla koyu renklere kaçma.. hele siyah .. (zevkler ve renkler tartışılmazmış)

Bence kizil kahve gözlerinle ve teninle daha uyumlu olur. Koyu kizil da olabilir. Garnierin cikolata kahvesi cok hos bir renk, tavsiye ederim.

vuhuu, beybi güzel ne güzel olmuş.. bence yakışmış gayet.. hele ki açık renk gözle mükemmel olur siyah saç.. uzun da olunca :16:

bu renk iyi olmuş siyah boyamayın derim saçlarınız peruk giib durabilir ve çok sert gösterebilir..kumral tonları çok dogal durur sizde:)

altın kumral yada bronz kahve tonlarıda çok yakışır size bence siyah yapmayın yaşınızı da büyük gösterir ayrıca ama bu halide çok güzelmiş

bu hali gayet güzelmiş ama bence kumralda deneyebilirsiniz veya koyu kızıl yüzünüze çok iyi gider diye düşündüm:34:

siyah yapma bence. Koyu kumral ya da çikolata kahve ela gözlerle iyi gider bence

koyu kızıl denemeyi düşünmezmisin.. atraktif yapar bence... karar yine de senin ama fazla koyu renklere kaçma.. hele siyah .. (zevkler ve renkler tartışılmazmış)

koyu kızıl hiç denemedim evet yakışır sanırım ama tarzıma gitmiyor yakışsada mutlu olabileceğimi sanmıyorum,çok teşekkür ederim yerinde öneriniz için,bu öneride bulunan çok oldu siz gibi:42:

bu renk iyi olmuş siyah boyamayın derim saçlarınız peruk giib durabilir ve çok sert gösterebilir..kumral tonları çok dogal durur sizde:)

bu aslında siyah,sanırım birkaç kez yıkandıktan sonra biraz kırılmış rengi , güneşte vurunca daha da belli olmuş,yorumunuz için çok teşekkür ederim:42:

altın kumral yada bronz kahve tonlarıda çok yakışır size bence siyah yapmayın yaşınızı da büyük gösterir ayrıca ama bu halide çok güzelmiş

siyah aslında fotoğraftaki ama biraz akmış sanırım bu halini beğendiğinize göre demek dediğiniz gibi renk tonları bana daha uygun olacak,bende aslında o tonları yakalamaya çalışıyorum ama olmayacak saçımda şuan bir sürü ton var nasıl tek renk yaparım diye düşünüyorum fazla koyultmadan ama işin içinden çıkamııyorum,koyu kahve yada koyu kumral şansım var,kapatması için:14: teşekkür ederim yorumunuz için:42:

bu hali gayet güzelmiş ama bence kumralda deneyebilirsiniz veya koyu kızıl yüzünüze çok iyi gider diye düşündüm:34:

evet koyu kızılı çok tavsiye ediyorlar aslında hoş asil durur ama nedense hiç aklımda olan bir renk olmadı,kumral daha yatkın bana çok çok teşekkür ederim enise yorumun için:42:

siyah yapma bence. Koyu kumral ya da çikolata kahve ela gözlerle iyi gider bence

evet bu gidişle siyah iptal olacak gibi tavsiyelerinizi değerlendireyim ben öncelikle ,olmazsa siyah yapmak zaten kolay değil mi? teşekkür ederim merisu:42:

Back