• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bana ne renk yakışır??(Resimli)

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar bu benm su an ki sac rengim en son acık kestne boyadım ama aktı gitti =( sadece biraz daha koylaştı sacımın rengi o kdr

bu da benn

şimdi size sorum şu bana hangi renkler gider? artık cok sıkıldım koyu renklerden
sarı da istemiyorum.küçük kadınlarda bi kız vardı zeynep diye dün ki bölümde onun sac rengi mesela nasıl olur??

bu arada tenim bu kadar koyu değil bugday tenliyim aslında+ mavi lens takıyorum her zmn onu da göz önünde bulundurarak bana bi sac rengi önerebilirmisinizz??

Son düzenleme:
kimse yardım etmicek miii:çok üzgünüm:senağlama

bence kızıl.mavi gözle de süper durur bence.var öyle tanıdığım kızıl saçlı yıllardır da mavi lens kullanıyormuş.

ilk resimde renk cok hoş görünüo..bende o rengi istiyorum ya..boyadım ama benim sacıma girmedi..senin boyamadan önce sacının rengi nasıldı canımm? bence bu renk yakışmış sana..

karamel rengi bence mirmirmirmirmirmirmirmir
süper bi renk
sarı ile kahve tonu arası bende denemeyi düşünüyorum

bence kızıl.mavi gözle de süper durur bence.var öyle tanıdığım kızıl saçlı yıllardır da mavi lens kullanıyormuş.

canım saclarım su an kızıl zaten ama sıkıldım kızıldan da hem sık boyamak gerekiyo turunculasmaması içn bende sık boyamak istemiyorum artık o yuzden kızıldan vazgectim :1no2:
önerin için teskkur ederim :D

ilk resimde renk cok hoş görünüo..bende o rengi istiyorum ya..boyadım ama benim sacıma girmedi..senin boyamadan önce sacının rengi nasıldı canımm? bence bu renk yakışmış sana..

canım ben önce kızıl kestane boyuyodum yaklaşık böyle oluyo rengi ama bnm üstünde kına da var ve ne yazık ki güneş vurunca böyle kızıl oluyo yoksa daha turuncu görünüyo

bal köpüğü deneyebilirsin cnm resim biraz karanlık çıkmış..

cnm bu bal köpüğü dediğin düm tek hadisenin sac rengi gbi mi?
aslında bende düşündüm o rengi ama evde hangi boyayla elde edebilrim ki?

karamel rengi bence mirmirmirmirmirmirmirmir
süper bi renk
sarı ile kahve tonu arası bende denemeyi düşünüyorum

canım bi foto koyabilrsen karamel rengi hangi tonu oldugunu daha net düşünebilirim
cünkü cok fazla tonu var karamelin kafam karışıyo x):sm_confused:

canım saclarım su an kızıl zaten ama sıkıldım kızıldan da hem sık boyamak gerekiyo turunculasmaması içn bende sık boyamak istemiyorum artık o yuzden kızıldan vazgectim :1no2:
önerin için teskkur ederim :D

hadi ya :S pardon canım fotoda çok belli bir kızıl gibi durmuyor ama öyle sanırım.çünkü ben baya bi kızılı kastedmiştim kırmızıya yakın yani ama sıkılmışsın sen kızıldan =/ daha da açık bi renk istiyorum diyosun karamel de iyi olurdu bence.gencodaki ikizlerin saç rengi karameldi sanırım çok beğenirdim ben onların saçlarını gözler de maviydi :)

bu arada saçımda kına var demişsin kına üstüne boya tutuyor mu ki
benim de saçlarımın ucunda hint kınası var siyah aslında yarısında:utangac:
diğer yarısında da el kınası var bildiğimiz kızılımsı kestane gibi bi renk oldu saçlrımın yarısı da çok rezil bi durumda yani :S siyahtan da sıkıldım ama boyamaya kalkmıştım bari tek renk olsun diye kına üstüne boya tutmaz dediler vazgeçtim :çok üzgünüm:

ay cnm sende bnmle aynı durumda kalmışsın
bende hint kınası yaptım siyah 2 sene sonra mavi siyah boyaya döndüm.bayadır boyamıyorum siyaha en son uclarında ilk fotodaki kadar kaldı işte

kınanın üstüne daha önce yapmıştım tutmuştu bende o yuzden yine tutar diye acık kestane boyadım ama sadece bir iki ton koyulastı o kdr =(
paletteyla acıcam eger karamel fln yapıcak olursam
galiba karamelde de biraz turuncu tonları var değilmi

bu arada fotoyu değiştirdim ten rengim acısından daha net foto koydum

hadi ya sende mi :S
açıkmış tenin evet benim de seninki gibi tenim bence yakışır sana karamel
benim bildiğim turuncu tonlarında oluyor karamel.ama karamel yapcaksan da çok turuncu tonlarında olmasın bence tam renk belirtip yardımcı olamıcam canım üzgünüm =/
ama bak yine söylüyorum canım kızıl yap kızıl :)
bana herkes sana kızıl yakışır diyor baya baya kızıl yani :) ama malum kına var yapamam kızıl falan kestiremem de kıyamam saçlarıma =/ boya falan da yapmıcam napıyım rezil rezil geziyorum öyle :P

hadi ya sende mi :S
açıkmış tenin evet benim de seninki gibi tenim bence yakışır sana karamel
benim bildiğim turuncu tonlarında oluyor karamel.ama karamel yapcaksan da çok turuncu tonlarında olmasın bence tam renk belirtip yardımcı olamıcam canım üzgünüm =/
ama bak yine söylüyorum canım kızıl yap kızıl :)
bana herkes sana kızıl yakışır diyor baya baya kızıl yani :) ama malum kına var yapamam kızıl falan kestiremem de kıyamam saçlarıma =/ boya falan da yapmıcam napıyım rezil rezil geziyorum öyle :P

canım üzülme aslında en güseli insanın kendi sac rengiymiş ama mlsf gec anladım bunu yamalı bohca gbi dolaniyorum simdi 2-3 renk :D

Back