• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce Bana Hanqi renk qider.. (resimli)

Aslına bakarsan doğal saç rengin zaten çok tatlı canım; ama illa da boyatacağım dersen, karamel tonları sana çok yakışır bence..

beyaz tenlisin canım ben de beyaz tenliyim şimdiye kadar her rengi denedim sayılır=)))hepsini de çok beğenmişlerdi ama en güzel kızıl olmuştu.
kullanımı zor diye doğal rengime döndüm ama kızıl yakışır bence sana.
şarap rengi..

Kökten bi değişiklik yap bence..beyaz tenlisin..Koyu kumral/dore'yi dene ..güzel bi renk..sana yakışır..çünkü bende sen gibiydim ani bi kararla koyu kural/dore'ye boyattım..Sonuç:mükemmel :)

Kızıl yapma bence çünkü bebeksi bir yüzün var yaşından hem büyük görünür hemde doğal durmaz bence karamelde bende yaptırdım beyaz olduğumuz için sürekli makyaj istiyor oda çok doğal durmuyor saç rengim seninki gibi koyu bence adam gibi bir kuaföre git o sana en yakışanı bulacaktır.Kendi saçının bir kaç ton açığı ile ışıltı atabilirsin saçına oda çok şık duruyor.

Valla zaten memlekette boyasız hatun pek kalmadığı için boyatma bir farkın olsun derim.Bir kere boyadın mı kendi saçıma geri döneceğim desen hayli bir zaman alıyor.

canım kızıl çok yakışır gerçekten ama hem seni olduğundan büyük gösterir hem de eğer sıkılırsan dönüşü çoooook zor..iyi düşün derim..ben tam kızıl da değil içinde kızıllık olan bi kahveye boyattım, üstüne kaç boya sürdüm hala alttan kızıllar çıkıyo :( bence kendi saçının üstüne ışıltılı balyajlar attırabilirsin..prenses gibi olursun valla..çok yakışır...

canım kızıl bir bela saçların uzun.sıkıldınmı kolay kolay değiştiremezsin.bence tüm boyatma arlara karamel tonlarında filan renk attır.yada bronz kahve ye filan boya.

Bence boyatmana hiç gerek yok zemuszemus
Sonra çok pişman olacaksın :olmaz:
Fakat illa boyatcam diyorsan karamel iyi olur yada kızıl opuyorumnanaktan

Back