- 11 Eylül 2019
- 168
- 53
- 25
- Konu Sahibi Within Temptation
Sizce bakır kızıl ne tür kadınlara yakışır
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizce kaç yaşında gibi duruyorumYakışır ama biraz yaş katar diye düşünüyorum,keza sana kumrallik da yaş katar ...sen sarı saçın yaş katmadığı nadir kadinlardansin gibime geldi
Bu gerçekten siz misiniz?? Benzer birinin fotosuyla fikir aldığınızı düşündüm. 23 diyorum benSizce kaç yaşında gibi duruyorum
Benim ama 21 yaşındayım. cidden 23 üzdüBu gerçekten siz misiniz?? Benzer birinin fotosuyla fikir aldığınızı düşündüm. 23 diyorum ben
20-23 arası diyelimSizce kaç yaşında gibi duruyorum
O da saç renginden işte. Açık kahve dışındaki tonlar muhakkak doğallığı bozarak yaş ekleyecektir. Neden üzüldünüz nokta atışı yapmışım resmen, 2 yaş nedir ki.Benim ama 21 yaşındayım. cidden 23 üzdü
Aslında bakır saç benim isteğim değil daha çok platonik olduğum çocuğun istediği saç rengi ondan dolayı kararsızımO da saç renginden işte. Açık kahve dışındaki tonlar muhakkak doğallığı bozarak yaş ekleyecektir. Neden üzüldünüz nokta atışı yapmışım resmen, 2 yaş nedir ki.
ayy bu renk aşırı yakışmış
O zaman pişman olma ihtimalin çok yüksek. Bakır ve kızıldan kurtulmak da çok zor. Şu an saçının rengi çok güzel, baya temiz bir sarı. Tekrar aynı rengi elde etmek yıllarını alabilirAslında bakır saç benim isteğim değil daha çok platonik olduğum çocuğun istediği saç rengi ondan dolayı kararsızım