- Konu Sahibi blueangel1771
kızlar sizn fikirleriniz neler.yani biz marmarisi düşünüyoruz.içinizde giden varsa fikirlerini paylaşırsa çok sevinrim.başka yer fikirlerinede açığım:1rolleyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben marmaris te oturuyorum. eğer dinlenmek istiyorsan, sessiz sakin yer olsun diyorsan, tam yeri secmişsin marmaris çok güzel bence alkisalkisalkis
canım ismini duymamıştım daha önce. ama şimdi netten baktım gördüm. o dediğin yer turgut köyde, yani marmaris'in merkezine baya uzak. tek güzelliği şelalenin olması. turgut şelalesi güzel yer. ama gezicem tozacam dersen alışveriş felan. turgut köyü yanlış bi secim bence...canım marmaris yasıyormussun mulberry tree hoteli duydun mu? internetten resimlerine baktım cok sevdim
evet select maris gerçekten güzel yer. Eskiden yani gecen sene robinson olan yerdi. baya baya değişti. muhteşem bi yer oldu. ama bi o kadarda bahalı bildiğim kadarıyla. ve eğer oraya gidersen. tatilin cogu o otelde geciyor. cünkü o da merkeze uzak. gerçi tekneyle filan rahat gidersin. Ama ben seçimimi yapsam o oteli secmezdim. cünkü tatile gittiğim zaman gezmeyi farklı yerleri görmeyi seven birisiyim..maddi durumunuz varsa ve marmaris istiorsanız bence kesinlikle select maris derim kızlar bilginize...
canım ismini duymamıştım daha önce. ama şimdi netten baktım gördüm. o dediğin yer turgut köyde, yani marmaris'in merkezine baya uzak. tek güzelliği şelalenin olması. turgut şelalesi güzel yer. ama gezicem tozacam dersen alışveriş felan. turgut köyü yanlış bi secim bence...
evet select maris gerçekten güzel yer. Eskiden yani gecen sene robinson olan yerdi. baya baya değişti. muhteşem bi yer oldu. ama bi o kadarda bahalı bildiğim kadarıyla. ve eğer oraya gidersen. tatilin cogu o otelde geciyor. cünkü o da merkeze uzak. gerçi tekneyle filan rahat gidersin. Ama ben seçimimi yapsam o oteli secmezdim. cünkü tatile gittiğim zaman gezmeyi farklı yerleri görmeyi seven birisiyim..
Gerçi o otele gidersen zaten otelin güzelliğinden dışarıya cıkmak bile aklına gelmeyecek o ayrı mesele :roflol:
Başka sorusu olan varmı marmaris hakkında
Ahhh cicim yaaa, bende istanbul da olmak için nelerimi vermezdim ki keşke her an orda olabilseydim :çok üzgünüm:evet merkese uzak.. bende otelden pek çıkmadığım için öle bi yer düşünebilirim. birde otel gerçketen süper ama canım orası geçen senelerdede select maristi die biliorum bende 4 yıl muğlada okudum.malesef şimdi istanbuldayımsenağlama
ömrüm orda geçsin istiorum inşallah olurr .canım muğlam benim özledim vallbenneyaptımkiaaa
Ahhh cicim yaaa, bende istanbul da olmak için nelerimi vermezdim ki keşke her an orda olabilseydim :çok üzgünüm:
aşkımın yanı olsun nerede olursa olsa giderim walla, o yüzden çok hevesleniyorum oraya gelmeyi :asigim:sırnaşık şeyinsanoğlu işte böle oluo :)) ama burda yaşam zor ya kalabalık gürültü trafik offf offf gün sayıyorum 1 kaç gün sonra ordayımmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
Ahhh cicim yaaa, bende istanbul da olmak için nelerimi vermezdim ki keşke her an orda olabilseydim :çok üzgünüm:
aşkımın yanı olsun nerede olursa olsa giderim walla, o yüzden çok hevesleniyorum oraya gelmeyi :asigim:
tabiikide büyük zevvkleeeee hemde :1hug:bnde senin olduğun yerde yer değiştirelimmi:1hug:
selectmaris dışında hem etrafı gezebilecek merkeze biraz daha yakın hem iyi balayı oteli olabilecek bir otel istiyorum. Arkadaşlar yardımcı olun ((