• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce balay iin marmaris nasl!!!

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
37
İzmir
kızlar sizn fikirleriniz neler.yani biz marmarisi düşünüyoruz.içinizde giden varsa fikirlerini paylaşırsa çok sevinrim.başka yer fikirlerinede açığım:1rolleyes:kaydirigubbakcemile4

Ben de 2008 Ağustos aynda balayı için ilk hafta fethiye, göcek, sarıgerme, ölüdeniz, dalaman ve antalya'yı arabayla dolaştım muhteşem bir hafta geçirdim ikinci hafta Magic Life marmariste daha muhteşem bir hafta geçirdim biraz pahalıydı ama erken rezervasyon ve balayı indirimini birleştiriyorlar iyi bir indirim yapmışlardı. sadece tek sorun denizde çok balık vardı ve ben bana balıkların değmesinden hiç hoşlanmam balık dediysem ufak falan değil yani biraz açılınca acayip büyük balıklar var

canım ben marmaris te oturuyorum. eğer dinlenmek istiyorsan, sessiz sakin yer olsun diyorsan, tam yeri secmişsin marmaris çok güzel bence alkisalkisalkis

ben kücük bir otel istiyorum oramının içinde ve sabah kahvaltısında da köy kahvaltısı olsun. büyük otellerde insan otele cakılıp kalıyor

cnm ben gecen yaz marmarise gittim bukdr güzel ve huzurlu biyer yok diyebilirim...kesinlikle başka yerleri araştırma git..ayrıca izmire falanda baya yakın bi ege turu yaparsınızzzz..........

canım marmaris yasıyormussun mulberry tree hoteli duydun mu? internetten resimlerine baktım cok sevdim
canım ismini duymamıştım daha önce. ama şimdi netten baktım gördüm. o dediğin yer turgut köyde, yani marmaris'in merkezine baya uzak. tek güzelliği şelalenin olması. turgut şelalesi güzel yer. ama gezicem tozacam dersen alışveriş felan. turgut köyü yanlış bi secim bence...
maddi durumunuz varsa ve marmaris istiorsanız bence kesinlikle select maris derim kızlar bilginize...
evet select maris gerçekten güzel yer. Eskiden yani gecen sene robinson olan yerdi. baya baya değişti. muhteşem bi yer oldu. ama bi o kadarda bahalı bildiğim kadarıyla. ve eğer oraya gidersen. tatilin cogu o otelde geciyor. cünkü o da merkeze uzak. gerçi tekneyle filan rahat gidersin. Ama ben seçimimi yapsam o oteli secmezdim. cünkü tatile gittiğim zaman gezmeyi farklı yerleri görmeyi seven birisiyim..
Gerçi o otele gidersen zaten otelin güzelliğinden dışarıya cıkmak bile aklına gelmeyecek o ayrı mesele :roflol:

Başka sorusu olan varmı marmaris hakkında :kahve:

canım ismini duymamıştım daha önce. ama şimdi netten baktım gördüm. o dediğin yer turgut köyde, yani marmaris'in merkezine baya uzak. tek güzelliği şelalenin olması. turgut şelalesi güzel yer. ama gezicem tozacam dersen alışveriş felan. turgut köyü yanlış bi secim bence...
evet select maris gerçekten güzel yer. Eskiden yani gecen sene robinson olan yerdi. baya baya değişti. muhteşem bi yer oldu. ama bi o kadarda bahalı bildiğim kadarıyla. ve eğer oraya gidersen. tatilin cogu o otelde geciyor. cünkü o da merkeze uzak. gerçi tekneyle filan rahat gidersin. Ama ben seçimimi yapsam o oteli secmezdim. cünkü tatile gittiğim zaman gezmeyi farklı yerleri görmeyi seven birisiyim..
Gerçi o otele gidersen zaten otelin güzelliğinden dışarıya cıkmak bile aklına gelmeyecek o ayrı mesele :roflol:

Başka sorusu olan varmı marmaris hakkında :kahve:

evet merkese uzak.. bende otelden pek çıkmadığım için öle bi yer düşünebilirim. birde otel gerçketen süper ama canım orası geçen senelerdede select maristi die biliorum bende 4 yıl muğlada okudum.malesef şimdi istanbuldayımsenağlama
ömrüm orda geçsin istiorum inşallah olurr .canım muğlam benim özledim vallbenneyaptımkiaaa

evet merkese uzak.. bende otelden pek çıkmadığım için öle bi yer düşünebilirim. birde otel gerçketen süper ama canım orası geçen senelerdede select maristi die biliorum bende 4 yıl muğlada okudum.malesef şimdi istanbuldayımsenağlama
ömrüm orda geçsin istiorum inşallah olurr .canım muğlam benim özledim vallbenneyaptımkiaaa
Ahhh cicim yaaa, bende istanbul da olmak için nelerimi vermezdim ki keşke her an orda olabilseydim :çok üzgünüm:

sırnaşık şeyinsanoğlu işte böle oluo :)) ama burda yaşam zor ya kalabalık gürültü trafik offf offf gün sayıyorum 1 kaç gün sonra ordayımmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt
aşkımın yanı olsun nerede olursa olsa giderim walla, o yüzden çok hevesleniyorum oraya gelmeyi :asigim:

ya bende maris'i istiyorum.pahalı derken fiyatı ne kadar bir haftalığının yada günlüğünün bilgisi olan var mı?marmarise uzak demişsiniz.bir de ulaşımı nasıl?

selectmaris dışında hem etrafı gezebilecek merkeze biraz daha yakın hem iyi balayı oteli olabilecek bir otel istiyorum. Arkadaşlar yardımcı olun :(((

selectmaris dışında hem etrafı gezebilecek merkeze biraz daha yakın hem iyi balayı oteli olabilecek bir otel istiyorum. Arkadaşlar yardımcı olun :(((

meraba cnım.bn konu sahibiyim unutmşm bile böle bir konu açtğımı.ohaoldumsmile evett şimdi evliyim 7 aylık.haziranda evlendik ve marmarise gittk balayı için.tek kelimeyle süprrrrr bir yer.keşke şartlar elversede orada yaşıor olsam.harika bir yer.kesinlkle gitmelisin.ama merkezde olan bir otel seç bnce.bizim balayı oteli biraz karşık bir hal aldı oyüzdn gitmeden 1 gün önce ordaki tanıdıklarımz sayesnde bir otel ayarladık.apart oteldi ama mükemmeldi.çok temz ve güzl bir apart oteldi.merkezdeydi.canımz istedği zamn istedğimz saatte heryere gidebiliyorduk.tekne turu yaptık.turunç adasına gittik orasıda süpr sessiz sakn huzurlu küçük bir adacıktı.sana tavsiyem hiç büyük güzel otel die arama.apartlarda bir harika ve otele tıkılp kalma şansın yok.merkezdesin üsteli.mesela bir çift vardı onlrda ankaradan gelmşler balayına ismini hatrlamdğm büyük bir otelde 5 günlk 1200 tl mi ne vermşler hemde indirimli fiatmş ama merkeze uzak bizim 5 dk geldğimz yere onlar yarım saati buluor gelmeleri.yemek saati vs filan herşey saatli.tabi siz bilrsinz yinede.şimdiden ii tatiller:1hug:

Back