- Konu Sahibi erintra123
-
vaktiniz varsa bir şans daha verin yinelerse o zaman düşünürsünüz..birde yapılmasını istemediğiniz şeyler varsa bu konularda da uyarılar verin arada
Sanırım haklısınız eşimlede konuştuk o da aynı fikirde.Kızımlada arası iyi.VAKTİM VAREYLÜL SONU İŞE DÖNÜŞ.pazartesi salı izlerim bakalım. Gelende de başka bişey çıkar ne zor işler bunlar..
Arkadaşlar bakıcım yeni başladı işe aslında eşimde bende severek aldık.Temiz çocukla ilgili falan ama mesala bugün ki dündende uyarmama rağmen hemen çocuğun arabasına bağladığında kemerini takmadı.Ne bilim ocağın altını unuttu.Deneme süreci diyemi bilmiyorum.Gelen dahamı iyi olucak? orasıda ayrı. Sinek küçük mide bulandırır
mrb merak etim ne yaptınız bakıcı işiniohaoldumsmile
Aynı bakıcı ile devam ediyoruz ama sanırım az vakit kaldı.Biliyormusunuz balık baştan kokar derler çok doğru.Hep geçer falan dedim yok.Şimdide erken çıkma istekleri dün giyinmiş işim bitti ben çıkıyım.İnanın çok taviz verdim okullar açıldı diye ama sanırım daha baştan sıkı olmak gerek.Şimdi anane ve babanne baksınalr diyorum.Tek yüz deniyor ama en azından içim rahat olur babanneninde kendi canı sonuçta.Hem eskiden bir evde 10 kişi otururlarmış boş olan bebeğe bakarmış herkez anormalmi.
Aynı bakıcı ile devam ediyoruz ama sanırım az vakit kaldı.Biliyormusunuz balık baştan kokar derler çok doğru.Hep geçer falan dedim yok.Şimdide erken çıkma istekleri dün giyinmiş işim bitti ben çıkıyım.İnanın çok taviz verdim okullar açıldı diye ama sanırım daha baştan sıkı olmak gerek.Şimdi anane ve babanne baksınalr diyorum.Tek yüz deniyor ama en azından içim rahat olur babanneninde kendi canı sonuçta.Hem eskiden bir evde 10 kişi otururlarmış boş olan bebeğe bakarmış herkez anormalmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?