• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Sizce bakıcımı değiştirmelimiyim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

erintra123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
98
0
86
İstanbul
Arkadaşlar bakıcım yeni başladı işe aslında eşimde bende severek aldık.Temiz çocukla ilgili falan ama mesala bugün ki dündende uyarmama rağmen hemen çocuğun arabasına bağladığında kemerini takmadı.Ne bilim ocağın altını unuttu.Deneme süreci diyemi bilmiyorum.Gelen dahamı iyi olucak? orasıda ayrı. Sinek küçük mide bulandırır

bunlar önemli şeyler.
Allah korusun kemer bağlı olmadığı için cocuk dusebılırdı de...
bence bi kez daha ikaz edin. olmazsa değişmeyi düşünün derim.

vaktiniz varsa bir şans daha verin yinelerse o zaman düşünürsünüz..birde yapılmasını istemediğiniz şeyler varsa bu konularda da uyarılar verin arada

vaktiniz varsa bir şans daha verin yinelerse o zaman düşünürsünüz..birde yapılmasını istemediğiniz şeyler varsa bu konularda da uyarılar verin arada

Sanırım haklısınız eşimlede konuştuk o da aynı fikirde.Kızımlada arası iyi.VAKTİM VAREYLÜL SONU İŞE DÖNÜŞ.pazartesi salı izlerim bakalım. Gelende de başka bişey çıkar ne zor işler bunlar..

Sanırım haklısınız eşimlede konuştuk o da aynı fikirde.Kızımlada arası iyi.VAKTİM VAREYLÜL SONU İŞE DÖNÜŞ.pazartesi salı izlerim bakalım. Gelende de başka bişey çıkar ne zor işler bunlar..

seninde dediğin gibi herkesde bi kusur olucak çünkü canını emanet ediorsun normalde umursamadıgın şeler senin için büyük dert olucak
yaptıgı hatalar evet büyük ama herkesin yapacağı cinsten vaktinde varmış biraz daha dene derim ben
kolay gelsin

Uyarın sadece. hemen değiştirsemmi acaba diye düşünmeyin. Gördüğünüz bütün kusurlarını, yapması ve yapmaması gerekenleri söyleyin. Madem içinize sindir değiştirmeyin hemen.

Bencede önce bi uyarin,hala hareketleri ayniysa o zaman ayri.

ama bebegi arabasini oturtup kemerini takmamasi unutkanlik olmamali bana göre.bebek üzerindeki en ufak bi ihmal Allah korusun basiniza dert acabilir.her defasinda israrla uyarin.

Arkadaşlar bakıcım yeni başladı işe aslında eşimde bende severek aldık.Temiz çocukla ilgili falan ama mesala bugün ki dündende uyarmama rağmen hemen çocuğun arabasına bağladığında kemerini takmadı.Ne bilim ocağın altını unuttu.Deneme süreci diyemi bilmiyorum.Gelen dahamı iyi olucak? orasıda ayrı. Sinek küçük mide bulandırır

mrb merak etim ne yaptınız bakıcı işiniohaoldumsmile

mrb merak etim ne yaptınız bakıcı işiniohaoldumsmile

Aynı bakıcı ile devam ediyoruz ama sanırım az vakit kaldı.Biliyormusunuz balık baştan kokar derler çok doğru.Hep geçer falan dedim yok.Şimdide erken çıkma istekleri dün giyinmiş işim bitti ben çıkıyım.İnanın çok taviz verdim okullar açıldı diye ama sanırım daha baştan sıkı olmak gerek.Şimdi anane ve babanne baksınalr diyorum.Tek yüz deniyor ama en azından içim rahat olur babanneninde kendi canı sonuçta.Hem eskiden bir evde 10 kişi otururlarmış boş olan bebeğe bakarmış herkez anormalmi.

Ocağın önüne "ocağı mutlaka kapatın", bebek arabasının durduğu yere "kemeri mutlaka takın" gibi yazılar yazıp yapıştırabilirsiniz. En azından çok önem verdiğinizi kavramasına yardımcı olur. Baştan işi sıkı tutmazsanız ya da otorite kuramazsanız iş gevşemeye mahkum bir iş :( Anneanne babaanne bakabiliyorsa ne güzel...

Aynı bakıcı ile devam ediyoruz ama sanırım az vakit kaldı.Biliyormusunuz balık baştan kokar derler çok doğru.Hep geçer falan dedim yok.Şimdide erken çıkma istekleri dün giyinmiş işim bitti ben çıkıyım.İnanın çok taviz verdim okullar açıldı diye ama sanırım daha baştan sıkı olmak gerek.Şimdi anane ve babanne baksınalr diyorum.Tek yüz deniyor ama en azından içim rahat olur babanneninde kendi canı sonuçta.Hem eskiden bir evde 10 kişi otururlarmış boş olan bebeğe bakarmış herkez anormalmi.

doğru diyorsunuz geçenlerde okudum eskiler daha iyi çocuk yetiştirmiş kalabalık ailede yetişen çocuklar daha çok sevgi görüyormuş anne . baba. dedebabanne halalar amcalar şimdiki çocuklar tek arda görüyor bunları:ecrin_bebek:sositososito

evt iyi düşünmüşsünüz babannenin canıtabi severek bakar gözün arkada kalmaz ama mecbur kalınca bakıcıda gerekiyor ne yapalım:ecrin_bebek:

slm ben beykozdan bakıcıyım anneyim 27 yaşındayım bakıcı arayanlar çocuklarınza bakarım sevgi ve şevkatle annelik duygusunu iyi bilirim ilgilenenler xxxxxxxxxxxxxxxxdan ulaşabilirler

Son düzenleyen: Moderatör:
Back