Avon neredeyse 100 yıllık bir marka ama asla Lancome, Estee, Dior vb. firmalarla ürünlerini mukayese edemeyiz.
Sadece Avon değil fiyat olarak Avon'a yakın ürünlerinde kaliteli olduğuna inanmıyorum.
Misal Flormar, Alix Avien, Oriflame, Golden Rose vb. ucuz ürünlerinde Avon'la eş değer olduğunu düşünüyorum.
Ki 15 seneden fazladır Avon'un ürünlerini kullanıyorum hiçte bir sorun yaşamadım.
Özellikle gliserinli el kremi ve ayak bakım ürünlerini uzun yıllardır kullanmaktayım.
Aynı şekilde makyaj malzemelerininde Color Trend serisi hariç hepsinden memnunum ve Anew serisi kremlerini kullananlar var çevremde çok memnunlar fakat dediğim gibi kozmetikçilerde satılan yüksek fiyatlı krem ve makyaj malzemeleri Avon vb. ucuz ürün satan markaları asla kıyaslamayın.
Eğer cildiniz problemli ise bakım ürünlerinde Vichy, Roc gibi markaları tavsiye ederim uzun zamandır Roc'un ürünlerini kullanıyorum cildim çok kuru ve Roc'tan çok memnunum.
Fakat çok makyaj yapan birisi olmadığım için ve tanınmış markalara uçuk rakamlar vermek istemediğimden genelde Avon'un makyaj ürünlerini kullanıyorum.