- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Amin inşallah canım çok sağol.İnşallah bir şey olmaz canım. .
geçmiş olsun rabbim şifa versin. .
Sonuç evde gidince hemen bakacağım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.Öncelikle iyi bir jinekoloj-onkolog bulun..Aynı zamanda onkolog olmasına özen gösterin..Kolposkopik inceleme sonrası biopsi yapılır..Muhtemelen kanser öncüsü lezyonlardan biri görülür, cin1 cin2 cin3 gibi..Bunlar kanser olduğu anlamına gelmez..
Doktorunuz duruma göre leep ya da konizasyon yöntemiyle rahim ağzındaki sorunlu bölgeyi alır..Patolojiye yollar..
Cerrahi sınırlar temiz ise rutin kontrolleri olur, 3 ayda bir, 6 ayda bir v.s gibi smear kontrolleri ve muayenesi yapılır..
Eğer cerrahi sınırlarda bir sıkıntı varsa ona göre doktorunuz yapılacağı söyler zaten..
Endişe etmeyin anneniz kanser değil fakat hpv virüsü rahim ağzı kanserine neden olan bir virüs..O yüzden 1 ay sonrasına sarkıtmayın..En azından bir semear aldırsın anneniz..Zira hpv virüsünü ne zamandır taşıdığını bilmiyorsunuz..
Bir de hpv nin hangi cinsi? Bunların genital siğil yapanları var bir de rahim ağzı kanserine sebep olanlar..tip 16 ve 18 gibi..
Sonuç elinizdeyse tipine bir bakın..
Sonuç evde gidince hemen bakacağım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
Smear sonuçlarına da bir bakın, buradan ya da özelden iletirsiniz..
Hpv virüsünü de babanızdan kapmıştır muhtemelen..Cinsel yolla bulaşan bir virüs..
Şu anda endişe edilecek bir durum yok, ama iyi bir jinekolog onkolog doktor edinin..Devlet hastanelerine kalırsak hepimiz tahtalı köyü boylarız..
Biliyorum zor ama interneti de fazla okumamaya çalışın..
Çok geçmiş olsun..
çok korkuyorumSmear sonuçlarına da bir bakın, buradan ya da özelden iletirsiniz..
Hpv virüsünü de babanızdan kapmıştır muhtemelen..Cinsel yolla bulaşan bir virüs..
Şu anda endişe edilecek bir durum yok, ama iyi bir jinekolog onkolog doktor edinin..Devlet hastanelerine kalırsak hepimiz tahtalı köyü boylarız..
Biliyorum zor ama interneti de fazla okumamaya çalışın..
Çok geçmiş olsun..
daha kansere çevirmemiş umarım geç kalmayızBenim halam rahim kanserinden acılar içinde bağıra,bağıra öldü çok geç kalmıştı bence geçikmeyin babanada çok kızdım
babalarından kapmış olma ve adamın da annelerini hayat kadınlarıyla aldatıyor olma olasılığı çokkk yüksek
Babam eve her zaman gece gelen bir adam zaten bayramda mesaj atmış anneme ama canım bayramını kutlamak istedim sesini duymak istedim ama sen beni aramıyorsun özür dilerim falan yazmış ama kesin başkasına atarken anneme attı çünkü anneme bu yaşıma kadar bir kere canım dediğini duymadım hep bağırır annem namaz kılar babam alkol alır öyle bir şeyler hep annemi rezil eder annem de mesajı baban atmış baksana diye sevindibabalarından kapmış olma ve adamın da annelerini hayat kadınlarıyla aldatıyor olma olasılığı çokkk yüksek
Babam eve her zaman gece gelen bir adam zaten bayramda mesaj atmış anneme ama canım bayramını kutlamak istedim sesini duymak istedim ama sen beni aramıyorsun özür dilerim falan yazmış ama kesin başkasına atarken anneme attı çünkü anneme bu yaşıma kadar bir kere canım dediğini duymadım hep bağırır annem namaz kılar babam alkol alır öyle bir şeyler hep annemi rezil eder annem de mesajı baban atmış baksana diye sevindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?