• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Anksiyete mi?

Aybo25

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
97
4
6
41
Merhaba kızlar, yaklaşık 1 yıldır çeşitli yakınmalarım var ama çre bulamadım,çarpıntı kol uyuşması göğüs ağrısı zaman zaman nefes alamama, kalbin birden vurdırması, baş dönmesi.... Dahiliye kadın dopum kardiyoloji baktı bişi çıkmadı, özellikle kalbimden çok sorun yaşıyorum saçma sapan yerlerde aşırı çarpıyor, öyle olunca panik yapıyorum ve işler birbrne giriyor, anksiyete olabilir mi? Benım gibi olan var mı

Merhaba kızlar, yaklaşık 1 yıldır çeşitli yakınmalarım var ama çre bulamadım,çarpıntı kol uyuşması göğüs ağrısı zaman zaman nefes alamama, kalbin birden vurdırması, baş dönmesi.... Dahiliye kadın dopum kardiyoloji baktı bişi çıkmadı, özellikle kalbimden çok sorun yaşıyorum saçma sapan yerlerde aşırı çarpıyor, öyle olunca panik yapıyorum ve işler birbrne giriyor, anksiyete olabilir mi? Benım gibi olan var mı
Bende öyleyim bir anda aşırı çarpıntı yapıyor ve çok korkuyorum

Benimde öyle korktuğum da ve endişeye kapildigim da oluyor. Ve benimki panik atağa döner gibi böyle nefes alamıyorum duvarlar üstüme geliyor gibi oluyor

Benimde öyle korktuğum da ve endişeye kapildigim da oluyor. Ve benimki panik atağa döner gibi böyle nefes alamıyorum duvarlar üstüme geliyor gibi oluyor
Normal zamanlarda da oluyor benım, çok sinir bozucu, hayat kalitem sıfır, hastalanma ölme korkusuda cabası

Bende psikiyatrist yada psikolog ben ilk başta ilaç kullandım çünkü nasıl başa çıkacağımı bilmiyordum öğrendikçe ilacı bıraktım

Kardiyalog sorun görmediyse bi psikologa görünebilirsiniz anksiyete olabilir görünmek istemeseniz bile meditasyon ve bitki çayı içmek çok iyi geliyor gerçekten

Bende senin gibiyim gece özellikle çok oluyor bende uyku düzenim bozuldu çok ben papatya çayı içiyorum yada Melisa çayı

Kocamda da bu durum var kendini o kadar inandiriyor ki doktorlarin hastaligini bulamadigina artk cevresindekileri biktirdi bu durum panik atak anksiyete neyse bilmiyorum ama kesinlikle psikolojik

Back