12.gune kadar çekilmiyormus. Canım benimde tam 12.gunumdu.Aa niye o zaman çektiler ki normalde hemen adet bitiminde çekiliyor daha iyi görülmesi için rahim ince oluyormuş, hemde yumurtlama dönemine gelmesin diye
Benim rahmin ogun 12mm.misAa niye o zaman çektiler ki normalde hemen adet bitiminde çekiliyor daha iyi görülmesi için rahim ince oluyormuş, hemde yumurtlama dönemine gelmesin diye
Allah Allah ilk defa duydum kimle konuştuysam da hep adet sonrasi hemen cektirmisler12.gune kadar çekilmiyormus. Canım benimde tam 12.gunumdu.
Mm olarak bilmiyorum canım ama hem kendim 2 kere farklı doktorlarda cektirdim hemde burda okuduğum kadarıyla hep adetten hemen sonra çekildiğini okudumBenim rahmin ogun 12mm.mis
Bilmem canım interntte öyle diyor. İşte üç gün sonrada beyaz akıntım başladı.Allah Allah ilk defa duydum kimle konuştuysam da hep adet sonrasi hemen cektirmisler
İşte benim son gün çekilmiş oldu. Yani yumurtlama dönemindi. Zaten.Allah Allah ilk defa duydum kimle konuştuysam da hep adet sonrasi hemen cektirmisler
Adetin ne kadar sürüyor ki canım? Benim 4 gün sürüyor mesela ilkinde 6 veya 7. Gün gittim ikincisinde 5 veya 6. Gündü sanirim o zaman gittimİşte benim son gün çekilmiş oldu. Yani yumurtlama dönemindi. Zaten.
Adetim tamemen bitmesi 6_7gun duruyo. Akıntım vardı o dönemde zaten dongum 28 günde .Adetin ne kadar sürüyor ki canım? Benim 4 gün sürüyor mesela ilkinde 6 veya 7. Gün gittim ikincisinde 5 veya 6. Gündü sanirim o zaman gittim
Yumurtlaman olduğundan kesin emin misin peki
Himm anladım canım doktor da öyle diyip cagirdiysa o daha iyi bilir tabiAdetim tamemen bitmesi 6_7gun duruyo. Akıntım vardı o dönemde zaten dongum 28 günde .
14gunde ilişki oldu. Yoksa onu tuttu diyorum. Hsgde çekilmiştim.onun akimtisimi acaba. Adet öncesi hep olur ama busefer on gün önceden başladı akintiHimm anladım canım doktor da öyle diyip cagirdiysa o daha iyi bilir tabi
Ama yumurtlamadan emin değilsen şuan yumurtlama oluyor olabilir
Hiç bilemiyorum canım akintinin bir sürü sebebi olabilir ama inşallah güzel bieey içindir14gunde ilişki oldu. Yoksa onu tuttu diyorum. Hsgde çekilmiştim.onun akimtisimi acaba. Adet öncesi hep olur ama busefer on gün önceden başladı akinti
Pzt günü pik görüldü kanda. Salı hsg çekildi Çarşamba ilişki oldu ins tutmusturda onun akintisidir canimHimm anladım canım doktor da öyle diyip cagirdiysa o daha iyi bilir tabi
Ama yumurtlamadan emin değilsen şuan yumurtlama oluyor olabilir
İnşallah canım güzel haberler bekliyorum sendenPzt günü pik görüldü kanda. Salı hsg çekildi Çarşamba ilişki oldu ins tutmusturda onun akintisidir canim
İns canım bakalimm.sendende güzel.haber gelsin insİnşallah canım güzel haberler bekliyorum senden
Amin amiin ben değerlendirdim şuan beklemedeyim bakalım bat 21 ocak hsg bize şans getirsinİns canım bakalimm.sendende güzel.haber gelsin ins
Amin canım.ins heryeri iyice acmistirrr okadar acı cektikkAmin amiin ben değerlendirdim şuan beklemedeyim bakalım bat 21 ocak hsg bize şans getirsin
Hsgden sonra 4-6 ay arası şans artıyor diyorlar ama benim bu ayda tutmazsa diğer 2 ayım bos geçecek canım da buna sıkılıyor isteAmin canım.ins heryeri iyice acmistirrr okadar acı cektikk
Evvet ilk üç ay şanslı diyolar. Olsun canimm hiç sıkma kendini belki bu ay olmustur biler. Benimde bu ay boş geçti tek ilişki var yumurtlama zamanı hsg cekilldim.ama nasip buHsgden sonra 4-6 ay arası şans artıyor diyorlar ama benim bu ayda tutmazsa diğer 2 ayım bos geçecek canım da buna sıkılıyor iste
Evet nasip ama düşünmeden edemiyorum işte deneme fırsatı varken zoraki kaçırmakEvvet ilk üç ay şanslı diyolar. Olsun canimm hiç sıkma kendini belki bu ay olmustur biler. Benimde bu ay boş geçti tek ilişki var yumurtlama zamanı hsg cekilldim.ama nasip bu
Cikolata kisti ne durumdaymis cnmCanim bEM Bugun gittim doktora. Herseyim güzel çıktı benimde eşiminde. Doktor çocuğa engel bı durum yok dedi. Altı ay denicez olmazsa aşılama yapalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?