- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
- 158
Çok teşekkür ederim cok sagolun 444lu numaradan alınıyor degil mi randevuCanım Zafer selcuk hocaya gidiyorum özellikle kistte uzman biri. Profesör kendisi Amerika'da kısırlık eğitimi falan almış.cokda sakin relax bı insan. 182tl ücreti. Hacettepe doktorları diye yazın internete tüm.hicalarij geçmişi aldığı egtimleri var canimm..benimki ogrrtmn arkadaşım miyom ameliyatı olmuştu bu hocaya o onerdi
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sizinde bir daha tekrarlamazAllah yardimcimiz olsun hepimizin, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Olabilir buda bünye gibi kişiden kişiye değişiyor sanırım, allah şifa versin inşallahBen ameliyat eden doktorlara söyledim kisti kendin patlatmissin dediler. Yaptığım masaj o masajdi. Ben başıma geleni anlattim dileyen yapmaya devam edebilir. Ben bu saatten sonra doktorlarin dışında kimseye inanmam
Ordanda alınıyor. Bide internetten Hacettepe online randuvuya girin ordanda kolay alınıyor tüm.hocalari günlerini gorebiliyorsunuzÇok teşekkür ederim cok sagolun 444lu numaradan alınıyor degil mi randevu
Cok sagolunOlabilir buda bünye gibi kişiden kişiye değişiyor sanırım, allah şifa versin inşallah
İnsallah cok sagolunAllah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah sizinde bir daha tekrarlamaz❤
Cok teşekkür ederim hemen girip alayim o haldeOrdanda alınıyor. Bide internetten Hacettepe online randuvuya girin ordanda kolay alınıyor tüm.hocalari günlerini gorebiliyorsunuz
Evvet canim orda vezneden yapıyorsun. Randevu doluysafa günlük bak canım aciyolar sistemi güncellenmiş oluyor. Ben bazen sabh bakıyorum dolu öğlen yeni randevu açılmış oluyorCok teşekkür ederim hemen girip alayim o haldeodemeyi hastaneye gidince yapiyoruz degil mi
Ayy şuna bak patlama daha tehlikeli ben gene ucuz yirtmisim o zaman. Mayısta o masajı bı 10 gün kadar yaptım o günden beri adetlerim 10 güne çıkmıştı şuan 3 aydır 14 gün sürmeye başladı napti bu masaj bana niye hala etkisi geçmedi anlamıyorum doktor kanamayı uzun sürdürecek bişe yok dedi ama tekrar gidicemGeçmiş olsunn bende de var cikolata kisti duydum ama denememistim. Burdan konustugumuzAnnesiyim123 denemiştim adetleri 6 aydır 10 gün ve üzeri geliyormuş. Etiketleyeyim de kendisi de görsün
Bencede tekrar bi kontrole gidin ultrason ile bakılsın. Benim aşırı şiddetli bir agrim olmustu ama kanama yoktu karin icinde şiddetli bir agri düşünün. O sırada ic kanama geciriyormusum iste Allah korudu gercekten. Ailemle helallesip girdim ameliyata o anki psikolojimi size anlatamam. Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın. Buda bana ders oldu birdaha internette gördüğüm seyleri ciddiye alip denemem, sizde denemeyin canımıza yazıkAyy şuna bak patlama daha tehlikeli ben gene ucuz yirtmisim o zaman. Mayısta o masajı bı 10 gün kadar yaptım o günden beri adetlerim 10 güne çıkmıştı şuan 3 aydır 14 gün sürmeye başladı napti bu masaj bana niye hala etkisi geçmedi anlamıyorum doktor kanamayı uzun sürdürecek bişe yok dedi ama tekrar gidicem
İnşallah bisey yoktur canım yaAyy şuna bak patlama daha tehlikeli ben gene ucuz yirtmisim o zaman. Mayısta o masajı bı 10 gün kadar yaptım o günden beri adetlerim 10 güne çıkmıştı şuan 3 aydır 14 gün sürmeye başladı napti bu masaj bana niye hala etkisi geçmedi anlamıyorum doktor kanamayı uzun sürdürecek bişe yok dedi ama tekrar gidicem
Cok teşekkür ederim hemen girip alayim o haldeodemeyi hastaneye gidince yapiyoruz degil mi
Elleme canım kistini yapma bişey . Senin ca125 kaç cikiyodu canimAyy şuna bak patlama daha tehlikeli ben gene ucuz yirtmisim o zaman. Mayısta o masajı bı 10 gün kadar yaptım o günden beri adetlerim 10 güne çıkmıştı şuan 3 aydır 14 gün sürmeye başladı napti bu masaj bana niye hala etkisi geçmedi anlamıyorum doktor kanamayı uzun sürdürecek bişe yok dedi ama tekrar gidicem
Bı umut sariliyoruz bı şeylere cnm belki şifa olur iyi gelir diye napcagimizi şaşırdık her gördüğümüzden medet umuyoruz keşke bi çözümü olsa tıp ta gerek kalmasa ama malesef yok. Geçmiş olsun cnm Rabbim bı daha yaşatmasınBencede tekrar bi kontrole gidin ultrason ile bakılsın. Benim aşırı şiddetli bir agrim olmustu ama kanama yoktu karin icinde şiddetli bir agri düşünün. O sırada ic kanama geciriyormusum iste Allah korudu gercekten. Ailemle helallesip girdim ameliyata o anki psikolojimi size anlatamam. Allah kimseyi sağlığı ile sınamasın. Buda bana ders oldu birdaha internette gördüğüm seyleri ciddiye alip denemem, sizde denemeyin canımıza yazık
İnşallah kuzum bu adetim gelirse gidicem büyük hastaneyeİnşallah bisey yoktur canım ya
35 49 Arasi cikiyo cnm. 1 kere 73 çıktı ilk öğrendiğim zamanlar. O zaman da adetli olduğum için öyle çıkmış doktor adet bitimi tekrar istemişti 36 çıktıElleme canım kistini yapma bişey . Senin ca125 kaç cikiyodu canim
Seninkide yüksekmiş benim 13cikiyp canım. Hsg sonucunda temiz geldi herşey iyi bakalım hoca Pzt ne dicek canimm35 49 Arasi cikiyo cnm. 1 kere 73 çıktı ilk öğrendiğim zamanlar. O zaman da adetli olduğum için öyle çıkmış doktor adet bitimi tekrar istemişti 36 çıktı
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın diyelim o zamanİnşallah kuzum bu adetim gelirse gidicem büyük hastaneye
Senin 13 çıkıyorsa nasıl çikolata kisti var cnm. 13 çok normal bı değer yani normal referans aralığında çikolata kisti olduğunu o değerle de anliyolar ilk defa duydum çikolata kisti olup ca125 değeri düşük olanı. Çok iyi yukseltmemisseSeninkide yüksekmiş benim 13cikiyp canım. Hsg sonucunda temiz geldi herşey iyi bakalım hoca Pzt ne dicek canimm
İnşallah cnm Allah razı olsunHadi inşallah güzel sonuçlar alırsın diyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?