Sizce amacı ne olabilir?

peekayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
5
0
36
merhaba kızlar.sık sık takip ederdim kk'yı ama hiç üye olmamıştım.bu sefer üye olup kafama takılan durumumu sizinle paylaşmak istedim.
9 ay önce boşandım.2,5 ay evli kalmıştım.boşandığımdan beride hiç kimseyle görüşmedim.tabiri caizse erkeğin e'sini bile duymak istemiyordum derken çok samimi olmadığım bi arkadaşımın aracılığıyla 15 gün önce birisiyle tanıştım ama yüzyüze değil.önce yazışmaya başladık faceden.diyaloglarımız ve iletişimimiz güzel başlamıştı.normalde yüzyüze olmayan iletişimleri pek sevmem ama bunda öyle olmadı.uzun bir aradan sonra böyle eğlenceli ve güzel iletişim kurmak hoşuma gitmişti.olaylara ve durumlara olan bakış açıları hoşuma gitti.yazışmaya başladıktan 2 gün sonra neden ilişkin yok gibi bir soru sordu.bende boşanma durumumdan bahsettim.şaşırdım,hayırlısı tabi ama erken olmuş hem evlilik hem ayrılık dedi.böyle inanamamış gibiydi.numaralarımız yoktu daha birbirimizde.numaranı versene arıcam seni konuşalım dedi.benimde moralim çok bozuldu o an kendimi garip hissettim sanki karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmış gibi.böyle moralim bozukken ilk konuşmamızı yapmasak daha iyi olur dedim.bende moralin bozuk olduğu için numaranı istedim dedi.numara konusu öyle kapandı.ne kadar sürdü gibi bi iki soru sordu.sonra bi ara bende yani herkesin boşanmış bir insana bakış açısı farklıdır,kimisi için önemli kimisi için önemsizdir.senin bu konudaki bakış açını bilmiyorum o yüzden açık açık söyleyebilirsin dedim.tek kelimeyle önemsiz daha 2.yada 3.cümlemizde bahsetmiştik insan olmak kişilik daha önemli dedi.o gün böyle bitti.ertesi gün yazcakmı yazmayacakmı derken bidaha yazdı.doğum günüymüş.bende telefon numarasını alıp arayarak kutladım.telefondada konuşmamız gayet güzeldi.uzun zamandan sonra ilk defa biraz olsun heyecan hissettim.bi kaç gün sonrada iş çıkışı görüşelim dedik.aynı şehirdeydik.ilk yüzyüze görüşmemiz umduğum gibi geçmedi.telefonda konuşurken hissettiğim heyecanı yakalayamadım gibi geldi.çok yoğun bi iş hayatı olduğundanmı bilmiyorum dikkati bende değildi gibi.yorgundu gözleri kıpkırmızıydı.boşanma durumumu açtı yine.neden ayrıldığımızı sordu.bende biraz anlattım.benim boşanmış olmama şaşırır gibiydi.yani böyle hissetmeme sebep olacak bi iki cümle kurmuştu..sonra bi ara bana kahve içmeyede gelebilirdin dedi.hatta görüşmeden öncede bi iki kere daha söylemişti evlerimiz yakın komşuluk muhabbeti yapmıştık esprili bi şekilde , geyiğine söylüyr diye düşünmüştüm.espirili bi diyalogtan sonra bi ara da elini omzuma attı tabi ben çektim kendimi.görüştükten sonra yine bi kaç kere yazıştık ama hiç konuşmadık telde.o konuşmak istedi bi kaç kez ben müsait olamadım..en son yazışmamızda beni yine kahve içmeye davet etti.bende artık dayanamadım sen böyle yeni tanıştığın herhangi birisini bi kez görüştükten sonra evemi çağırıyrsun dedim.yok bunu daha önce denemedim dedi.saçmalama,bi dahada bu konu yok dedi. sonra görüşmemizdede bi kaç şey kafama takıldı dedim.o anda modum tamamen düştü hatta boşanmamla çok ön plana çıktım gibi hissettim bununla ön plana çıkmak istemiyorum dedim.o da ben onunla öne çıkacak bir durumun olmadığını vurgulamaya çalıştım hatta millet bunu neye göre etiket yapıyr dedim.ben milletin bakış açısında olmadığımı anlatamaya çalışırken sen farklı bakmışsın tamamen dedi.saat geç olmuştu.anlatamadıysam sonra anltayaım bu konuyu,şu ev muhabbetinde alınsan anlardımda yanlış yaptıım die ama diğeri aklımda bile yoktu dedi.ev muhabbetine şuan hiç girmiyorum o zaten başka bi konu dedim.öylece kaldı.o günden sonra 4-5 gün hiç iletişime geçmedi.bayram günü bayramımı kutladı o kadar.benimde kafamı karıştırdı özellikle görüştüğümüz gün.amacını tam olarak anlayamadım.kafamda soru işaretleri,niyetinden tam emin olamadığım için bende iletişime geçmiyorum.ama aklımdanda atamıyorum.muhabbetini özlüyorum.birdaha ilişki konusunda hata kaldıramam.bu yüzden adımlarımı sağlam atmak istiyorum.arada kaldım gibi.sizede sormak istedim yani değerli fikirleriniz benim için önemli o yüzden ayrıntılı yazdım.

Öncelikle seni komşuyuz vs ya da herhangi bir sebeple eve kahve içmeye çağırması kesinlikle doğru değil. her ne sebeple olursa olsun. ne düşündüğünü bilemeyiz ama bu yanlış yani şöyle düşünsün kendi kız kardeşi kısa süreli tanıdığı insanın evine kahve içmeye gitse. acayip takıldım ben bu konuya. hoşlanmadım bu fikirden. tabi sen gitmedikten sonra acaba ben bu konuda hata mı ettim seni davet ettim tarzı cümleler kurması çevir kazı yanmasın durumu gibi olmuş. çok sert mi girdim bilmiyorum, öylese kusura bakma lütfen. evet boşanma konusunda bu senin hayatın yaşadığın sıkıntıyı vs kimse bilemez, kişiliktir önemli olan. ama diyeceğim o ki bu insanı fazla önemseme. sende ilgi ve heyecan boşluğunda olabilirsin. ki ilk görüşmede o kadar da heyecanlanmadım telefondaki konuşmalardaki kadar demişsin.

Canim oncelikle aramiza hos geldin :) bence de adimlarini temkinli atman gerekir. Sizin aranizi yapmaya calisan arkadasiniz sanirim sizin bosandiginizi soylememis. Nolur yanlis anlamayin beni ama bazi erkekler bosanmis kadinlari nasil olsa iliskiye girmis belki benle de girer dusuncesiyle eve cagiriyorlar. Bunu cevremde yasayan arkadaslarim var. Belki bu kadar arayi sogutmasinin sebebide onun da ayni niyette olmasidir... ve eger kendisi hic evlenmemisse eger sizin bosanmanizi mana edip evliligi dusunmeyebilir cok sacma ama bazi erkekler gercekten boyle dusunuyor..

Bana çok itici ve sığ geldi.
Sırf boşandınız diye sizi çantada keklik gibi görüp 'Evime kahve içmeye gelebilirdin' demesinin başka bir açıklaması yok.
Biz kendimizi evliliğe saklıyoruz, ilk evliliğimizin bitmesi 2.kez evlenene kadar sevişeceğimiz anlamına gelmez ama Türk erkekleri nedense aç kurt gibi dolaşıyor boşanmış kadınların etrafında.
Buz gibi soğurdum ben olsam, çok yakışıksız buldum adamın konuşma tarzını.
Siz bilirsiniz yine de, değerinizi yüksek biçin.

Aynı anda aynı yorumu atmışız

Baya bir samimiyetsiz olmus. Kendince bir samimiyet kurmaya çalışmış becerememis onu da. İnsan durur şöyle dusunur: "ya bu kadın boşanmış dun bir bugun iki, ben bunu eve davet ediyorum yanlış anlar mi" bunu düşünmek cok mu zor.. Onemsemek çok mu zor.. Bence bu adam olursa olur, olmazsa olmaz banane ya hayatımı yasarım ben mottosunda bir adam üzgünüm.

He bir de siz onun muhabbetlerini boşlukta olduğunuz için ozluyorsunuz bilin istedim.

Adam bana samimi gelmedi
Gayet rahat, gayet sıradan, gayet sapsik biri gibi geldi
Yani sevgili/flört/evlenilcek adam vs gibi biri degil.
Aklında boyle bisi olursa iyi dusun hayal kırıklıgına ugrama
Tekrar kötü bir iliski vs yasarsan incinebilirsin.
Hata yapmamak icin de daha dikkatli davran.
Tanı tabiki ama canını sıkan yanlarınıda amman diyerek es gecme derim
Sevgiler , mutluluklar.

Benim beğenmediğim yer 2 lafından 1i boşanma bu herifin.

Hoşlandığım birine neden 10 kez boşanmasını sorayım, tanımaya yönelik sorular sormak , flört etmek varken boşanmayı 100 kez deşmek neden? Çok itici ve gerzekçe bir tutum.

Soğumakta haklısınız.

kendi kız kardeşide var.hatta araları çok iyi.üzerine çok titriyor.ağzıma geldi söyleyecektim seninde kızkardeşin var hoş bi durum değil anlaman lazım diye sonra boşver dedim.aslında ilgi ve heyecan boşluğunda değildim.birdaha aynı sıkıntıları yaşamak korkusu var hala üzerimde.

hoşbuldum canım :) boşanmış bayanlara karşı bu bakış açısı en rahatsız edici durum zaten.böyle insanlarla baş etmek çok zor bi durum.boşandıktan sonra yaşanılan zorluklar yetmiyormuş gibi bide bunlarla uğraşmak yoruyr insanı.

kesinlikle o konuda taviz vermem.o sebeple görüştükten sonra baya soğudum kendim hiç bi şekilde iletişime geçmiyorum.ama konuşmalarımızın ve diyaloglarımızın bütününden hareketle birazda aklımda kaldı.genel iletişimimiz iyiydi çünkü

Bu tek cümlesi bile hepsini unutturacak düzeyde bence.
Kadınlık gururunu hiçe sayan seviyesiz tipler bunlar.
İnanamıyorum yani toplumumun erkeğinin böyle olmasına.
Nedense Orta Doğu erkeklerinin aklı aşağıda çalışıyor.

Eve atmayi dusunuyor. Dul kadinlara bu sekilde bakan zihniyetin baslarini duvarlara vurup vurup kiracaksin ki yeni nesiller daha saglikli ve vicdanli olsun.

kızlar sizin bu düşüncelerinizle benimkiler pekişmiş oldu.boşandıktan sonra böyle insanlarla karşılaşacağımı tahmin ediyordum.ama en çok korktuğumda sinsi ve ikiyüzlü olanları.bazıları niyetlerini apaçık belli ediyr.bazılarıysa işte hem öyle hem böyle davranıyor.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…